Gainsbourg Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 oyunu yeni aldım taşınabilir harddisk'ten kopyalam yapıp laptopuma attım fakat hata veriyor ve bişey anlamış değilim . tecrübeli arkadaslar help pls . dosyadaki ss'ten bakıp hatayı bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ss koymamisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 koyamadım 125kb tan fazla oldugu icin onu kücültmeye ugrasıyorum ama malesef :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 su sekilde hata . Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 tinypic.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 http://tinypic.com/view.php?pic=2gsqrg2&s=7 sonunda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Repair yaptın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 oyunu ilk attıgımda bi hata verdi repair yapmayı denedim fakat internet yok diye veriyormus o hatayı .adece calısıp calısmadıgını kontrol etmek icin yapmıstım ondan kaynaklanabilir mi . repair da hata verdi bu arada internet baglı degilken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Öncelikle laptopa en basit halini kur WoWun ondan sonra klasörün içeriğini silip diğer makineden geleni onun içerisine kopyala. Çalışması lazım ama çelışmaz iswe büyük ihtimal ekran ayarlarında veya addonlardan birindedir sorun. wtf ve addon klasörlerinin içeriğini başka yere taşı birde öyle dene çalışırsa bu sefer addonları tek tek yuklemeyi denersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 repairi battlenete bağlanıp check ediyor diye biliyorum. Firewall oyunu blockluyor olabilir mi diye de düşünmekteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 dostum canavarlar dadanmış pcne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 once eger win 7 veya vista kullaniyorsan,wow u program files icine kopyala yani c:/program files/world of warcraft , c:/wow veya c:/world of warcraft olmasın.eger 64 bit kullaniyorsan program filesx86 yazanın icine kopyala. yoksa son updatelerden sonra baya kafa karıstırıcı oldu wow. C:/ kök te iken oyun sakat oluyor.patch yapamaz ve ya addonları editleyemezsin gibi. Xp kullaniyorsan gene aynısını yap. ondan sonra World of WarcraftDataenGB klasorunde bir bak bakalım. realmlist.wtf var mı ? varsa icinde asagada kiler mi yaziyor.? Baska bir sey yaziyorsa sil asagadakileri aynen kopyala icine. Eğer yoksa yarat bir tane aynen realmlist.wtf, Dosya uzantısı wtf olacak. icine de asagadakileri kopyala. Firewalını kapat ve girmeyi dene.Firewall ı kapatmak istemiyorsan ayarlarından launcher.exe ve wow.exe ye izin ver baglansınlar internete. set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com set patchlist enGB.patch.battle.net:1119/patch set realmlistbn "" set portal eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 SS te internete bağlı diilsin gibi gözüküyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar