Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2004 Atina Olimpiyatları

SilverSurfer

Öne çıkan mesajlar

cok yalan oldu bu litvanya - italya maci, zaten kafamin giresi var trt'ye icine ettiler macin bole bole

yazik ya litvanya'ya boyle faul problemine girilmezki yahu... arjantin temizlese bari italya'yi...[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
"The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

italya bu gazla arjantini de yer gibi ama du bakalım ne çıkacak?
yasıkeviçyusmudur ne uyuzsa birazsa sakin olabilse stormbergasta o 5i almasa maç daha farklı olurdu gibime geliyo ama iş işten geçti tabi, halamın bıyığı meselesi :)[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Sosyal ağlarda paylaş

arjantin taraftarının maçın sonuna doğru ole ole die tezaruhat yapması sonucunda iyice çıldrdı amerikalı oyuncular ..

hareket filan çekmişler ztn soyunma odasına giderken ..

arjantin sadece iyi takım oyunu oynuyo bu kada arjantin ama o da yetiyor çünkü çok iyi bi takım oyunu oynuyolar

ama unutulmasın ne olursa olsun nba şampiyonu dünyanın en iyi takımıdır . nba dünyanın en iyi ve zor ligidir . nba deki oyuncular %75 i dünyanın en iyi oyuncularıdır .. Haliyle dünyanın 1 numarası basketbolda amerikadır ...

bu amerika yı yenince bu kadar bi tarafların kalkmasına uyuz oluyorum ...
hayır amerikanın ve nba inde suçu war . milli takıma gidiceksin kardeşim ! çağır gelmiyorsa ver cezayı bak nası adam olur . hoş kazandığı paraya göre o ceza koymaz belki ama en azından daha çok iyi oyuncu gelir .

nba tam sokak basketbolu ayarında avrupa ise tamamen kuralcı kasıntı . sevmiyorum o yüzden bayıyo beni avrupadaki basket maçları. robot gibi herkes . nba de hep bi geyik havası arkadaş ortamı havası war . gülüyorlar eğleniyorlar oynarken.

europe basketball sux ![signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BiTcH_oFBaT, 28 Ağustos 2004 08:12 tarihinde demiş ki:
arjantin taraftarının maçın sonuna doğru ole ole die tezaruhat yapması sonucunda iyice çıldrdı amerikalı oyuncular ..

hareket filan çekmişler ztn soyunma odasına giderken ..

arjantin sadece iyi takım oyunu oynuyo bu kada arjantin ama o da yetiyor çünkü çok iyi bi takım oyunu oynuyolar

ama unutulmasın ne olursa olsun nba şampiyonu dünyanın en iyi takımıdır . nba dünyanın en iyi ve zor ligidir . nba deki oyuncular %75 i dünyanın en iyi oyuncularıdır .. Haliyle dünyanın 1 numarası basketbolda amerikadır ...

bu amerika yı yenince bu kadar bi tarafların kalkmasına uyuz oluyorum ...
hayır amerikanın ve nba inde suçu war . milli takıma gidiceksin kardeşim ! çağır gelmiyorsa ver cezayı bak nası adam olur . hoş kazandığı paraya göre o ceza koymaz belki ama en azından daha çok iyi oyuncu gelir .

nba tam sokak basketbolu ayarında avrupa ise tamamen kuralcı kasıntı . sevmiyorum o yüzden bayıyo beni avrupadaki basket maçları. robot gibi herkes . nba de hep bi geyik havası arkadaş ortamı havası war . gülüyorlar eğleniyorlar oynarken.

europe basketball sux !

baba sen nba'yi abd basketbol takımını neden anlatma ihtiyacı duyuyorsun ki..nba'in dünyanın en iyi basketbol ligi olduğuna aksi görüşü olan kimseyi bulamazsın zaten buralarda..abd milli takımını-sözde dream team- yenmek tabi ki mükemmel bir sevinç kaynağı olacak diğer ülkeler için..bu kadar sevinmeleri çıldırmaları da gayet doğal..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soulless, 28 Ağustos 2004 01:03 tarihinde demiş ki:
Litvanya dream team! i tekrar yenip eli bos gönderirse sonraki dunya sampiyonasina kesin kobe shaq wallace toplayip gelecekler :)

lol gerek kalmadı
litvanyayı yendiler :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...