fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 http://wikimediafoundation.org/w/index.php?title=WMFJA026/en&utm_source=20101219_JA027B_EN&utm_medium=sitenotice&utm_campaign=20101219JA045&country_code=TR&referrer=http://en.wikipedia.org/wiki/Main_Page yeni gördüm bu kadar da yapmasınlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 olayı değil, herkes 1 milyon verseyi yeni gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 adamlar kaç para toplamış yannız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 1 milyon mu 1 lira mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 1 milyon lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Herkes bi lira verse dslr alırım kendi param da cebimde kalır lan. Hadi pamuk eller cebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bence paticik de yapsın, ama yük olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 önce o adam gibi ağlak bakan bi foto koyup sonra paypal açman gerek ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 eski paraylar sfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 dasaaa said: önce o adam gibi ağlak bakan bi foto koyup sonra paypal açman gerek ama çimlere uzanan ağlak foto olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 seagle bana yılbaşı ikramiyesi çıkarsa sana bütün dslr makinalardan hepsini alcam istediğin objektiflerle birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 milli piyango satılan yerlerde de 35trilyon yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 7thBreath said: seagle bana yılbaşı ikramiyesi çıkarsa sana bütün dslr makinalardan hepsini alcam istediğin objektiflerle birlikte. Abi seninle birlikte 26-27 falan oldu bu insanların sayısı. Şansım her geçen gün artıyor. 27 kişiden birine çıksa fotoğraf ekipmanı hayalim tam anlamıyla gerçek olacak. Bana çıkarsa da sana istediğini yapıcam bak, karşılıklı anlaşıyorum. Bide dasaaa bey'e maddi yardım yapıcam. Mühendislik bilgileri ile şeytani planlarını birleştirip ortaya teknik yapıtlar çıkarması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 fezada rakı balık yaparım. o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ah be! herkes bana 1 milyon verse herkesi emrim altına alıp kölem yapıcak muhteşem ölümcül silahlar yapar ve bu baskı ile tüm dünyada en az 150-200sene huzurlu, savaşlardan ve açlıktan uzak, harika bir diktatörlük çağı başlatırdım.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Beni emrin altına alma ama ops Bana "press" diye kart bastırt, takayım boynuma fotoğraf çekeyim ben. Dinlenmek ve uyumak için de çimenlik bi alan ver, uzanayım, yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 @ dasa...canım her şey öyle iyi niyetlerle başlıyor...150yıl süren barış benim amacım...bu dünyaya denge getiricem,seçilmşm diyee başlarr...Hitler olup çıkarsın,elindeki o silahlarlaaa hatta daha neler neler yaparsın,,geççç bunları dasa geç;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 wikiyi görende bi halt yapıyolar sancak haa. contenti millet doldursun parayı jimmy kapsın oh ne ala dünya. hosting parası var bi yıllık 250 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bana güvenebilirsiniz ama. ben güce tapmayacağım.. biz kimseye tapmayacağız hatta. dilerseniz tapabilirsiniz ama.. çok da demokratik bir diktatörlük olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 diktatörlük mü hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 diktatörlük karşıtı gösteri yapabilirmiyiz peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 hmmm benim gösterdiğim bi adamı diktatör kabul edip protesto etmenize izin veririm.. hepsini vurun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 hayali güç bile değiştirdi adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 yok yaw barış getiricem. huzur getiricem misal bak ırk olayını kökten çözüyorum.. hayvancılık yapmak isteyen azınlıkları kamçatka, orta afrika gibi yerlere dahi yolluyorum bi sürü hayvanın olduğu yere. sonra tr'de ne az? hmm. hmm? hayır bilemedin! sarışın az. hemen swedish bikini team'i falan transfer ediyoruz. buradan da yiğitlerimizi oralara yolluyoruz. 3,10 üstü ortalaması olan mühendislik öğrencilerine brezilyalı veriyoruz motivasyon olarak. daha çok çalışsınlar ama makineciler de kız görebilsiniler istiyoruz! global bir blender gibi yani Will It Blend? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ekonomi ile ilgili de acaip atılımlarım var ama şimdi ilk olarak forumun erkek egemen kısmının desteğini almak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar