bilet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 uzun uzun yazmak istemiyorum kısaca özet geçeyim kafam çok karışık yabancı bir çocuk var hoşlanıyor gibiyim o beni zaten seviyor. defalarca dile getirdi bunu. şimdi sorun ise şu, biz ayrı ülkelerdeyiz şuan ama arada görüşüyoruz yine gelicek o ocakta. fakat sonrası meçhul ben de konuşmayalım ve ocakta geldiğinde görüşmeyelim dedim o da çok kötü oldu yani üzmek de istemiyorum çok iyi bir insan beni çok sevdiğini benleyken çok eğlendiğini ve gerisini umursamadğını söyledi ama birgün umursayacak ve ben bağlanmış olcam ve göt gibi kalcam sonra ortada ben olsam bana kouşmayalım görüşmeyelım dese biri asla mesaj atmam o da atmaz bılıorm ama sanki özledim gibi d ehergün konuşurduk sabahlara kadar belki alışkanlık yani uzun mesafe de çok zor biliyorum napsam aman boşver desem de ne olujrsa olsun mu desem yoksa iyi karar verdm diyip bakmasma mı geriye çok kafam karışık çok bi de bağlanmak istemiyorum ne olacağı belirsiz bi ilişkiye, çünkü cidden çok iyi bir insan ve birbirimize gülüyoruz oturup saatlerce müzikten ve kitaplardan konuşabiliyoruz gerçekten çok iyi herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 AB vatandaşıysa evlen AB vatandaşı ol. değilse "sorun sende değil, ailem yabancı istemiyor" de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bence ilgisini özlemiş olabilirsin.alışkanlık dediğin gibi. kafanda 54564231 tane soru varsa hiiiç düşünme bile.o sorular ikiye katlanır sonra çıkamazsın işin içinden. ölüyorum bitiyorum desen uzak muzak farketmez ama sen duygularından bile emin diilken bi de uzaklık iyice fenalaştırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 hangi ülkeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=UNxk65rD1oc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 fede olayı özetlemiş. daha yoruma tavsiyeye gerenk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Valla ben olsam ayrilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 gavur damat olmaz, önce sünnet olsun ööle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 çocuk irlandalı, bi de en büyük sorun biz bir ilişki içinde değiliz ama meseal geçenlerde bir gece çok sarhoşken başkasıyla yakınlaştım çok feci suçluluk duydum ve bunu engelleyemedim. bence çok aptal bir durum bu. hayır sevgili olsak neyse. değiliz . niye aptal gibi suçluluk duyuyorum ki. neyse bu yüzden de istemiyorum belki de değer verdiğim için söyledim zaten bu durumu ona vicdanım el vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Şimdi ayrılmasan da bi kaç yıl sonra ayrılcaksın. Bunu bilsen de inkar etmek isticeksin, bilmesen de zamanı gelince öğreniceksin. Yol yakın.. Zor iş, istediğin kadar güven et ama uzak olmuo. En ufak bi problem çok büyük yansıyor vs. Yeri geliyor zor durumda kalıyorsun, anlatamıyorsun, yeri geliyor durumu haber bile veremiosun. Uzak şehirlerden bile zor, uzak ülkeden daha da zor. Ama farklı bi deneyim, ilginç bi heyecan.. Çekici gelebiliyor. Farklı ülkeler olması bunu daha da arttırıyor. Fazla kaptırıp kanmamak lazım güzel taraflarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 iskoçyalı ve irlandalının sevecenini buldun mu kaçırmayacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 mesele oturup gülüşmek kitaplardan bahsetmek değil sadece ki yakınındayken elini tutup sarılıyorken böğk dediğin bir insansa zaten baştan salla..kalan kısım ise hallediliyor aslında ama bu durumu çözüme ulaştırabilecek sevgi ve de azim var mı sizde?..sonuçta seviyorsan konuş bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bilet said: çocuk irlandalı, bi de en büyük sorun biz bir ilişki içinde değiliz ama meseal geçenlerde bir gece çok sarhoşken başkasıyla yakınlaştım çok feci suçluluk duydum ve bunu engelleyemedim. bence çok aptal bir durum bu. hayır sevgili olsak neyse. değiliz . niye aptal gibi suçluluk duyuyorum ki. neyse bu yüzden de istemiyorum belki de değer verdiğim için söyledim zaten bu durumu ona vicdanım el vermedi off kendimi adamın yerine koydum da cinayet sebebi. senden hoşlanan biri varken ya da seven (ki daha kötü), nasıl başkasıyla yakınlaşıyorsun hayret verici. hayır demioyrumki adam senden hoşlanıyor diye rahibe gibi takıl. ama yani adama umut verip başkasıyla yakınlaşmak garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 sen aşıksın arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Her sarhos oldugunda bi yabanciyla yakinlasiyosan isin zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 yoo tam tersine baya kolay fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 o senin sahsi fikrin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 said: off kendimi adamın yerine koydum da cinayet sebebi. +1 bence ona bu olaydan bahset.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 dargın mıyız? şaka yapıyodum be arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bir sesli sakız çiğneyenden bir de başkasıyla yakınlaşçak kadar içki içenden kaçacaksın arkadaş:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bilet said: çocuk irlandalı, bi de en büyük sorun biz bir ilişki içinde değiliz ama meseal geçenlerde bir gece çok sarhoşken başkasıyla yakınlaştım çok feci suçluluk duydum ve bunu engelleyemedim. bence çok aptal bir durum bu. hayır sevgili olsak neyse. değiliz . niye aptal gibi suçluluk duyuyorum ki. neyse bu yüzden de istemiyorum belki de değer verdiğim için söyledim zaten bu durumu ona vicdanım el vermedi aldatmış gibi düşünüp suçlu hissetmen için sevgili olmana gerek yokki. hoşlanıyor gibiyim demişsin ama belliki fazlası var, o fazlası da bu suçluluk duymana yeter çiftleri etrafında görüp sevdiğin olmasına rağmen onlar kadar şanslı olmadığını tam tersine bazı şeylerin imkansız olduğunu (mesela her istediğinizde görüşebilmeniz gibi) kabul etmen lazım. onun da kabul etmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 fede said: dargın mıyız? şaka yapıyodum be arkadaş devamli arkadas olalim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 o da seni aldatıyodur zaten boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Aluriel neden söyledin? off kiz üzülücek simdi. hani aramizda kalicakti bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ne kızı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar