Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzak mesafe

bilet

Öne çıkan mesajlar

uzun uzun yazmak istemiyorum
kısaca özet geçeyim kafam çok karışık
yabancı bir çocuk var hoşlanıyor gibiyim o beni zaten seviyor. defalarca dile getirdi bunu. şimdi sorun ise şu, biz ayrı ülkelerdeyiz şuan ama arada görüşüyoruz yine gelicek o ocakta. fakat sonrası meçhul
ben de konuşmayalım ve ocakta geldiğinde görüşmeyelim dedim
o da çok kötü oldu
yani üzmek de istemiyorum çok iyi bir insan
beni çok sevdiğini benleyken çok eğlendiğini ve gerisini umursamadğını söyledi ama birgün umursayacak ve ben bağlanmış olcam ve göt gibi kalcam sonra ortada
ben olsam bana kouşmayalım görüşmeyelım dese biri asla mesaj atmam o da atmaz bılıorm ama sanki özledim gibi d ehergün konuşurduk sabahlara kadar belki alışkanlık yani uzun mesafe de çok zor biliyorum napsam aman boşver desem de ne olujrsa olsun mu desem yoksa iyi karar verdm diyip bakmasma mı geriye çok kafam karışık çok

bi de bağlanmak istemiyorum ne olacağı belirsiz bi ilişkiye, çünkü cidden çok iyi bir insan ve birbirimize gülüyoruz oturup saatlerce müzikten ve kitaplardan konuşabiliyoruz gerçekten çok iyi herşey
Sosyal ağlarda paylaş

çocuk irlandalı, bi de en büyük sorun biz bir ilişki içinde değiliz ama meseal geçenlerde bir gece çok sarhoşken başkasıyla yakınlaştım çok feci suçluluk duydum ve bunu engelleyemedim. bence çok aptal bir durum bu.
hayır sevgili olsak neyse. değiliz . niye aptal gibi suçluluk duyuyorum ki. neyse bu yüzden de istemiyorum belki de değer verdiğim için söyledim zaten bu durumu ona vicdanım el vermedi
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi ayrılmasan da bi kaç yıl sonra ayrılcaksın. Bunu bilsen de inkar etmek isticeksin, bilmesen de zamanı gelince öğreniceksin. Yol yakın..

Zor iş, istediğin kadar güven et ama uzak olmuo. En ufak bi problem çok büyük yansıyor vs. Yeri geliyor zor durumda kalıyorsun, anlatamıyorsun, yeri geliyor durumu haber bile veremiosun.

Uzak şehirlerden bile zor, uzak ülkeden daha da zor.

Ama farklı bi deneyim, ilginç bi heyecan.. Çekici gelebiliyor. Farklı ülkeler olması bunu daha da arttırıyor. Fazla kaptırıp kanmamak lazım güzel taraflarına.
Sosyal ağlarda paylaş

bilet said:

çocuk irlandalı, bi de en büyük sorun biz bir ilişki içinde değiliz ama meseal geçenlerde bir gece çok sarhoşken başkasıyla yakınlaştım çok feci suçluluk duydum ve bunu engelleyemedim. bence çok aptal bir durum bu.
hayır sevgili olsak neyse. değiliz . niye aptal gibi suçluluk duyuyorum ki. neyse bu yüzden de istemiyorum belki de değer verdiğim için söyledim zaten bu durumu ona vicdanım el vermedi

off kendimi adamın yerine koydum da cinayet sebebi.

senden hoşlanan biri varken ya da seven (ki daha kötü), nasıl başkasıyla yakınlaşıyorsun hayret verici. hayır demioyrumki adam senden hoşlanıyor diye rahibe gibi takıl. ama yani adama umut verip başkasıyla yakınlaşmak garip.
Sosyal ağlarda paylaş

bilet said:

aldatmış gibi düşünüp suçlu hissetmen için sevgili olmana gerek yokki. hoşlanıyor gibiyim demişsin ama belliki fazlası var, o fazlası da bu suçluluk duymana yeter
çiftleri etrafında görüp sevdiğin olmasına rağmen onlar kadar şanslı olmadığını tam tersine bazı şeylerin imkansız olduğunu (mesela her istediğinizde görüşebilmeniz gibi) kabul etmen lazım. onun da kabul etmesi lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...