yav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 http://www.boston.com/bigpicture/2010/12/london_tuition_fee_protest.html çok şahane kareler var 24 numaraya ehererey diyemeden geçemedim sadece bizde kavga dövüş oluyor avrupalılar ne güzel protestosunu ediyor falan diyemiyoruz net bir şekilde ama her şeye rağmen belirgin farklar göze çarpıyor. Yaralıları polis doğru düzgün kenara çekiyor mesela... 25 numarada da kameralı polis var. Sadece belgesel amaçlı mı, yoksa bakın bunlar böyle yaptı ondan sopalarımızı çıkardık diyebilmek için mi bilemedim. edit: aslen 2-3 hafta geçti bu olayın üzerinden belki esas konusunda linklenmiştir ama demin yeni görünce fotoğrafları konu açmadan edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 hobarey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bunların hepsi ve tamamı okulda okumaya gitmiyor zaten yaaa.. hepsi eski zanlı bunların. derslere girmez bunlar hep maşa bunlar MEDIIIIIIIICC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Helal olsun adamlara, orada da yaralanma olmasına rağmen hala böyle büyük çapta protestolar oluyor. Utanıyorum bazen kendimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 burdaki olaylarin bunla bi alakasi yokki ? adamlar sirf akp reroro demek icin gidiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ahuahuahuhuahuahuahuahua şakaysa çok komik, gerçekse çok komik^2 bu arada churchill tam bi süper kahraman duruşunda be heykelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 yoo. tr'da da harçalara çılgın zam geldi kimse gık demedi. helal olsun hepsine cidden. ingilizlere yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Fin said: burdaki olaylarin bunla bi alakasi yokki ? adamlar sirf akp reroro demek icin gidiyorlar veriyorum buruk gülümsemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 abi,ingilizler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 goruyorum ve /care ile arttiriyorum adamlar tamamen okul harclari icin eylem yapiyorlar ama tr'de olan olaylar hatred daha cok adam konusmaya baslamadan yumurta atip ustune hapis cezasi aliyorlar madem tepki gostereceksin hic gitme ya da sonuclari belli zaten mukemmel sekilde calisan demokrasi var lulz. eylemler yetersiz ve gereksiz gibi oluyor yani yaklasinca buna benzer bi oaly olsa kimse bi yerini oynatmaz okulu birakanlar olur vs. @bella ordaki artis tr'deki kadar degil sanirim 3-9l£ civari bisiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 daha ne olsun 3bin pounddan 9bin pounda çıktı yanılmıyorsam. bunu karşılayabilecek olan var, karşılayamayacak olan var. az mı 6bin pound artış? yakında yabancı öğrenciler için de bi artış gelirse beni de görürsünüz fotoğraflarda.katılırım ben de.ki şuan zaten 12pounddan falan başlıyor sanırım. daha ucuz var mı bilmiyorum master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bizde olaylar okul harçları meselesini kat kat geçtiği için olabilir mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 20'de çatal var bir de 500 lira harç veren biri olarak biz de yapalım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 İngiltere'de döverler, sicile işlerler, Türkiye'de döverler, 63 yılla yargılarlar. Bu yüzden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 @Fin Abi protesto hakkı tanımıyorlar ki burdaki öğrenciler de ordaki gibi protesto etsin. Ben olsam ben de yumurta fırlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Bu tip protestoları burada halk da destekliyor tv lerde destekliyor. TR de olsa hala bazı şakşakçılar ne protesto ediyonuz otur oturduğun yerde diye çıkışıyorlar. İngiltere'de bu protestolar çok büyük katılımla gerçekleşti. Londra'ya otobüsler dolusu öğrenci aktı pek çok üniversiteden. Bir kere protesto edip de bırakmadılar. Aralıksız protesto ediyorlar. Protestoların kimisinde taşkınlıklar oldu kimisi daha sakin geçti. Günlerce protesto ettiler. Hatta öyle ki biz işe gidiyoruz akşam çıkışta gidip protestolara mı baksak diye muhabbet ediyorduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Atlı polis ne garip geldi gözüme abovv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 İyiki geri gelmişim londradan ocağıma incir ağacı dikilirdi üniversiteye başlasaydım. Harçların daha fazla artacağı belliydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 19 Mount&Baton 20 herifin çatal... 24 Shield UP! 25 Big Brother watching you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Geçen yıl trde harç zammı olduğunda TGB büyük çapta eylemler düzenlemişti ve harçlar geri çekilmişti, balık hafızalı mısınız, dünyadan mı haberiniz yok anlayamıyorum. Sonra tekrardan zam geldiydi ama harçlara olaylar durulunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 SeaGle said: Atlı polis ne garip geldi gözüme abovv çok hoşuma gitti onlar benim ya.. true lies'da arnoldun at ile motorsikletli teröristi kovaladığı sahne geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Fin in haklı oldugu noktalar var hacı Tr de egosunu bunla tatmin eden tipler ve belli grupların elinde bu iş yıllardır. çoğunun pek bişeyden çaktığı da yok hatta bi çeşit delikanlılık ruhuyla orda bulunuyorlar, yoksa daha farklı mesela şöyle arkadaş çevremle gidip ki benim gibi düşünen bi ton insan çıkar, bagırıp çaırıp derdimi anlatmayı isteyeceim bi sürü konu ve alan var, ama belli günlerde 1 mayıs, 6 kasım gitsen, orada da bi çeşit tekel var, kimin protesto edeceği ne slogan atacağı bile belli...oraya gitsen onlara uyum sağlamak zorunda kalacaksın, yoksa ajanlıkla falan suçlanman olası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 http://inapcache.boston.com/universal/site_graphics/blogs/bigpicture/londonprotest_12_10/l24_26268619.jpg gotham Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 türkiyede o atlar olsa döner bıçağıyla kesip at iskenderi yaparlar eylem meydanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar