Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Başlıktakini arıyorum. İkinci el de alabilirim. Çok para veremem. İçinde sadece şu programlar çalışacak: http://en.wikipedia.org/wiki/IBM_Lotus_Symphony http://en.wikipedia.org/wiki/Google_Docs http://en.wikipedia.org/wiki/Prezi http://en.wikipedia.org/wiki/Evernote Ve sadece kütüphane yazı yazmak, not almak için kullanılacak. Pili uzun gitsin diye Arch Linux'de kurabilirim. Yani çantama adaptörsüz atmak, okula götürmek, getirmek ve belimi kırmamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 10 saat gider + yedek pil de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Kredi kartıyla taksitle alacağım ama 2-3 hafta içinde. Naktim yok. Modellere bakma aşamasındayım daha işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Utanilacak birsey yok, fakirsen söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Fakirim. 500TL çıkarıp veremiyorum işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 pil omru + hiz , ssd sart. nc10 ve vertex epic win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 oo yedek pil olayı iyiymiş. bişey sorcam default 6 cell geldi dimi 9 cell takınca uyumsuzluk neyim olmuyomu her türlü netbooka yapabilirmiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 pil abi. neyim uyumsuzlugu olacak ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ne biliyim aşırı güç verir falan asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 9cell pil takinca klavye kenarlardan eriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 caps ışığı falan varsa oradan da lazer atıyor PEW PEW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 onu yazmayi unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 e sen de hiçbişi yazmamışsın ama.. ekran da solaryum görevi yapıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 alin title imi geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 vay cahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 birkaç gün önce samsun n serisi aldım gayet memnunum pil ömründen. matte ekran olması da ayrı bi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 walla ucuz değil ama notebook gibi bi netbook istiyosan asus 1215n tavsiye ederim şiddetle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar