Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışından bilgisayar parçası alışverişi

tunch

Öne çıkan mesajlar

newegg'den ssd alıp donanımhaber'de satabilirsin

60 gb / 90 gb Vertex 2 veya RealSSD

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227601&cm_re=vertex_2-_-20-227-601-_-Product

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_35404_OCZ_90GB_VERTEX_2_-_Sandforce_Kontrolcu_-_285MB_s_Okuma_-_275MB_s_Yazma___OCZSSD2-2VTXE90G.html
Sosyal ağlarda paylaş

Alışverişte dikkat edeceğiniz en önemli nokta aldığınız ürünü partneri Ptt olan bir kurumla göndertmeniz.
Abd için USPS gibi, 1500 euro ya kadar sadece fatura bedeli üstünden %20 vergi ödersiniz.1500 Eu yu geçerse ithalata girer ,150eu ya kadar evinize kadar gelir.Bir hata yapıp aldığınız ürünü UPS ,FEDEX,DHL gibi bir firma ile göndertmişseniz ,ürün gümrükte takıldığı zaman ki büyük bir ihtimalle takıyorlar, Ordino parasıyla başlayan maceranız ruh sağlığınızın bozulmasıyla son bulur .Aldığınız mal kadar masraf edersiniz...:)

Not:Bu limitlere gönderi masraflarınızıda eklemeniz gerekir...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
zooz said:

Alışverişte dikkat edeceğiniz en önemli nokta aldığınız ürünü partneri Ptt olan bir kurumla göndertmeniz.
Abd için USPS gibi, 1500 euro ya kadar sadece fatura bedeli üstünden %20 vergi ödersiniz.1500 Eu yu geçerse ithalata girer ,150eu ya kadar evinize kadar gelir.Bir hata yapıp aldığınız ürünü UPS ,FEDEX,DHL gibi bir firma ile göndertmişseniz ,ürün gümrükte takıldığı zaman ki büyük bir ihtimalle takıyorlar, Ordino parasıyla başlayan maceranız ruh sağlığınızın bozulmasıyla son bulur .Aldığınız mal kadar masraf edersiniz...:)

Not:Bu limitlere gönderi masraflarınızıda eklemeniz gerekir...

Kesinlikle cok dogru.
Hatta ben abd den bulgaristana 250 tlik bir aleti dhl ile yollattim,100 liracik da masrafı oldu.Gümrüge git gel ugras dur olaylarida bonusu oldu.
Sonra bide 150tl lik birşey daha aldım usps ile geldi,direk postaneden gidip aldım asdsad
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...