tunch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Selamlar efenim Yurtdışından türkiyeye gönderim yapan (mümkünse shipping dahilinde buradan daha ucuza gelicek) alışveriş siteleri var mı? varsa, gümrükte (fiyat sınırını aşmaz isek) problem çıkma olasışığı ne kadardır? buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Ne lazım ben getireyim. Şu an Viyana'dayım, 6 sında İstanbul'da olacağım. Kol gibi komisyon alırım yannız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Türkiye'de çoğu donanım Avrupa'dan daha ucuz zaten, anca Amerika'dan alırsan daha ucuza gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ram ve barebone donanim haric turkiye buraya mantikli fiyatlara shipping yapan heryerden daha ucuza geliyor, toplu alimlari da gumrukten gecirmek izdirap oldugu icin gg. ram , flash gibi seyleri uzakdogu,uk,kargosu girmiyorsa us. geri kalani turkiyede bulamazsaniz ebay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 kümrükte yılbaşı limit arttırma şeysi yok bu arada, geçen hafta gümrük hanımla konuştum tlfda, yok o eski uygulamaydı artık yapmıyoruz 150 euro limit geçerlidir dedüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 "roket adam" said: Kol gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 soğutma parçaları hariç evropadan bişi alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350319771903 mesela ben şundan aldım, geldi. 4 günde ulaştı elime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Yurtdisindan gelirken ne getirip satmak karli olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 newegg'den ssd alıp donanımhaber'de satabilirsin 60 gb / 90 gb Vertex 2 veya RealSSD http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227601&cm_re=vertex_2-_-20-227-601-_-Product http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_35404_OCZ_90GB_VERTEX_2_-_Sandforce_Kontrolcu_-_285MB_s_Okuma_-_275MB_s_Yazma___OCZSSD2-2VTXE90G.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 newegg den us debit/credit card olmadan alisveris yapilamiyor bildigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 money order falan da kabul ediyorlar, almak istedikten sonra da debit card 10dk sürer max. her türlü çek de kabul ediyorlar, istedikten sonra almak kolay =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 us deki arkadaslarimdan birinden biseyler istemistim de bi turlu becerememisti teknoloji ozurlu arkadasim. en son gidip bh den aldirmistim. ordan aklimda oyle kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zooz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Alışverişte dikkat edeceğiniz en önemli nokta aldığınız ürünü partneri Ptt olan bir kurumla göndertmeniz. Abd için USPS gibi, 1500 euro ya kadar sadece fatura bedeli üstünden %20 vergi ödersiniz.1500 Eu yu geçerse ithalata girer ,150eu ya kadar evinize kadar gelir.Bir hata yapıp aldığınız ürünü UPS ,FEDEX,DHL gibi bir firma ile göndertmişseniz ,ürün gümrükte takıldığı zaman ki büyük bir ihtimalle takıyorlar, Ordino parasıyla başlayan maceranız ruh sağlığınızın bozulmasıyla son bulur .Aldığınız mal kadar masraf edersiniz...:) Not:Bu limitlere gönderi masraflarınızıda eklemeniz gerekir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 avrupada elektronik ucuz değil mi şimdi? kargo parası ödemiyoruz diyelim, yine kayda değer bi fark olmaz mı? uk hariç avrupa ülkeleri için soruyorum özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ram dediniz mymemory.co.uk aklıma geldi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ya newegg'de macerası olan yokmu hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 zooz said: Alışverişte dikkat edeceğiniz en önemli nokta aldığınız ürünü partneri Ptt olan bir kurumla göndertmeniz. Abd için USPS gibi, 1500 euro ya kadar sadece fatura bedeli üstünden %20 vergi ödersiniz.1500 Eu yu geçerse ithalata girer ,150eu ya kadar evinize kadar gelir.Bir hata yapıp aldığınız ürünü UPS ,FEDEX,DHL gibi bir firma ile göndertmişseniz ,ürün gümrükte takıldığı zaman ki büyük bir ihtimalle takıyorlar, Ordino parasıyla başlayan maceranız ruh sağlığınızın bozulmasıyla son bulur .Aldığınız mal kadar masraf edersiniz...:) Not:Bu limitlere gönderi masraflarınızıda eklemeniz gerekir... Kesinlikle cok dogru. Hatta ben abd den bulgaristana 250 tlik bir aleti dhl ile yollattim,100 liracik da masrafı oldu.Gümrüge git gel ugras dur olaylarida bonusu oldu. Sonra bide 150tl lik birşey daha aldım usps ile geldi,direk postaneden gidip aldım asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 arezzo789 said: ya newegg'de macerası olan yokmu hiç ? newegg tur kredi karti kabul etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar