Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bizede bi eyalet sistemi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bize bişe lazım diiil ya. bi tek istanbula giriş vizeli olsun yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 istanbul'dan çıkış vizeli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bölünüyo da bana mı bölünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 istanbula biraz daha vergi lazım bence. %25 daha fazla vergi ödemeli ist.da oturanlar diğer şehirlere nazaran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bana 200m2 bi ülke yeterli, herkesin kendi ülkesi olsun hatta diğer ülkelerle internet üstünden cyber war yapalım ordular gönderelim, aylık 12.99 tl ücreti olsun. kazandığımız savaşlardan elde edilen ganimetle baş devlete vergi verelim oda bize su, elektrik, aşure falan sağlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 "Tatar Ramazan" said: böyle başlık mı olur la korktum bir an, sonra geçti banane Belçika'dan aynen bende şaşırdım ama korkmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bugün belçika yarın biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 fede said: bugün belçika yarın biz Yok bizde olmaz o. Kendini ezik addeden ve hisseden hiç bir topluluk kendi ayakları üstünde durmaya cesaret edemez. Bunların amacı başka... Disclaimer: Bu arada ezik, ezilmiş yakıştırmaları benim kişisel yakıştırmalarım değil, mecliste o topluluğu temsil edenlerin görüşleridir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Bir gece ansızın 23 Brüksel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 scifo ağlıodur şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Norak said: bana 200m2 bi ülke yeterli, herkesin kendi ülkesi olsun hatta diğer ülkelerle internet üstünden cyber war yapalım ordular gönderelim, aylık 12.99 tl ücreti olsun. kazandığımız savaşlardan elde edilen ganimetle baş devlete vergi verelim oda bize su, elektrik, aşure falan sağlasın. Ülke modelini ayrı bir platformda tartışmaya açmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bel ve gium diye 2 ülke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 "bu kadar ileri olamadık bi türlü".. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 nerelisin Belliyim belli zaten tipinden eheheh Belli Pilot ehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Salak lan bu avrupalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 iyi işte interrailde bi ülke daha fazla gezer gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 tüm dünya birleşeceğimiz yere bölüne bölüne iyice saçmaladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Ben bulgaristanla birleşmem abi, çok hızlı ve fazla konuşuyorlar. Oynamam ben bulgaristan varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 belçika'ya ayrılan ülkeyi birleştirmek için giren japonlar özerklik ilan etti "parçalanan ülkeyi biz japonla yapıştırırız" iddiası ile ülkeye gelen 4000japon belçikalı halkı kılıçtan geçirdi ve elde ettikleri topraklarda özerklik ilan etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bölünmesin demiyoruz hobi olarak gene bölüsadfnwou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 SeaGle said: Ben bulgaristanla birleşmem abi, çok hızlı ve fazla konuşuyorlar. Oynamam ben bulgaristan varsa. abi orda bi hatunlar var görsen vatandaşlık istersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 dasaahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 barnacle said: SeaGle said: Ben bulgaristanla birleşmem abi, çok hızlı ve fazla konuşuyorlar. Oynamam ben bulgaristan varsa. abi orda bi hatunlar var görsen vatandaşlık istersin. onlar ayrı abi onları kenarda tuttumsfmsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar