Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ülke Bölünüyor...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana 200m2 bi ülke yeterli, herkesin kendi ülkesi olsun hatta diğer ülkelerle internet üstünden cyber war yapalım ordular gönderelim, aylık 12.99 tl ücreti olsun. kazandığımız savaşlardan elde edilen ganimetle baş devlete vergi verelim oda bize su, elektrik, aşure falan sağlasın.
Mesaj tarihi:
fede said:

bugün belçika yarın biz

Yok bizde olmaz o. Kendini ezik addeden ve hisseden hiç bir topluluk kendi ayakları üstünde durmaya cesaret edemez. Bunların amacı başka...

Disclaimer: Bu arada ezik, ezilmiş yakıştırmaları benim kişisel yakıştırmalarım değil, mecliste o topluluğu temsil edenlerin görüşleridir...
Mesaj tarihi:
Norak said:

bana 200m2 bi ülke yeterli, herkesin kendi ülkesi olsun hatta diğer ülkelerle internet üstünden cyber war yapalım ordular gönderelim, aylık 12.99 tl ücreti olsun. kazandığımız savaşlardan elde edilen ganimetle baş devlete vergi verelim oda bize su, elektrik, aşure falan sağlasın.

Ülke modelini ayrı bir platformda tartışmaya açmalı..
Mesaj tarihi:
belçika'ya ayrılan ülkeyi birleştirmek için giren japonlar özerklik ilan etti

"parçalanan ülkeyi biz japonla yapıştırırız" iddiası ile ülkeye gelen 4000japon belçikalı halkı kılıçtan geçirdi ve elde ettikleri topraklarda özerklik ilan etti.
Mesaj tarihi:
barnacle said:

SeaGle said:

Ben bulgaristanla birleşmem abi, çok hızlı ve fazla konuşuyorlar. Oynamam ben bulgaristan varsa.

abi orda bi hatunlar var görsen vatandaşlık istersin.

onlar ayrı abi onları kenarda tuttumsfmsfh
  • Yeni Oluştur...