throine Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Bir marka var ve ben bu markanın yeni çıkan ürünlerini tanıtacak bir site yapmayı planlıyorum. Domain satın aldım hedehödöreviews.org diye olucak. Diğer uzantılı domainler alınmış ama parked haldeler yani rakibim yok diyebilirim. Tamamen ingilizce içerik olucak ve biraz amatör ruhlu bir şey olucak kişisel blog gibi de düşünebiliriz. Şu an aklıma takılan iki şey var cms olarak ne kullanmamı tavsiye edersiniz? Bir de hosting olayı var. Çok para harcamak istemiyorum dedim ya şu an sadece kişisel blog gibi düşündüm şöyle en ucuzundan vps ile mi başlasam diyorum? Bunun dışında her türlü tavsiyeye açığım. For dummies topiki gibi olsun. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Senin önsezilerin cok kuvvetli degilmiydi. Kapat gözlerini odaklan biraz belki hayalindeki siteyi görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 geyiği diğer topikte yap plx. :/ bu arada wordpress kullanmayı düşünüyorum. tavsiye edeceğiniz yurtdışı olmak şartıyla ve kolayca wordpress kurabileceğim, newbie adama zorluk çıkarmayacak bir hosting firması var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Geyik miydi ki o anlattiklarin? Ben ciddi tavsiye sunmustum neyse. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Şimdilik hostgator shared hosting planlarından birine karar verdim. Gittiği yere kadar gitsin istiyorum ileride trafik alınca başka çözümler düşünücem. allah kimseyi newbie etmesin. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Forumdan di ile görüş. Adamın fiyatlar kral... Çoğumuz da ordan kullanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Şimdilik hostgator shared planlarından aldım $9/mo olanından. Bir de USA'de barınması site için iyi olucak tr'den hit hemen hemen olmayacak çünkü. bu arada site adı değişti markahedehödö.net oldu böyle daha iyi. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 wp doğru seçim olmuş. hızlı ve temiz iş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 fatihalar yasinler. tutmaz o site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 goldbären said: fatihalar yasinler. tutmaz o site. hedefim rekabetin olmadığı bir ya da birkaç keyword olduğu için pek sorun olmaz diye düşündüm. unique content, promoting, backlink vs. derken tutması lazım. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 E sitenin adresi ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bak işte bu olmaz. :) Bu tür sitelerin tutmasını istiyorsan kendin bile unutucaksın o adresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar