coamenel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 greenpeace'in yeni sorusu arkadaşlar kaç santim? edit: fotograf düzenlemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Ölçülmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ölçülememişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 sorlag endise icinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 lüfer'in küçüğüne çinekop denmezmiş, çinekop aslında lüfer'in yavrusuymuş. bunları hep "farklı balık türü" olarak tanıtan balıkçıların suçu. bize hep çinekop diye yavru lüferleri sattılar, o lüferler hiç büyüyemedi. çok eğlenceli konular aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 yeni mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 amaç nedir anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 greenpeace çok hede hödö. hepsine kapitalist düzende bir iş bulmaları dileğiyle diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 amaç : dikkat çekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 attention whore alayı. çok marjinaller+ farklılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 siz gerizekalı mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 konuyla alakam yok ama ben degilim, belirtmek istedim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Cok isterseniz ben olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 NOBODY CARES. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ay keyir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Aptal saptal zincirleme eylemleri yapacaklarına potansiyellerini çevreye faydalı projelere yönlendirseler sevincimden ağlayacağım. Ama yok, mümkünatı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 50 sene sonra dünyada mercan diye birşey kalmayacak. mercan kalmayınca su hayatının CİDDİ bir çoğunluğu zaten yok olacak. sudaki karbondioksit oranı 3 katına çıktı. bu processi hızlandırdıkça hızlandırıyor insanevladıkoduum. az biraz aklı yüzde 2 çalışan falan insan var. bari onları kötülemeyin. tamam sinirlendim yazdım dahada trollenmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ya bi tekere de çomak sokmasak. adamlar için çok keyifli bişi diildir eminim yada sırf egoları için kendilerini zincirlemiyolardır metrelerce yükseklikteki bacalara. evet dikkat çekmeye çalışıyolar ama neye? bazen bizim farkında bile olmadığımız şeylere. ayrıca işleri emin olun sadece zincirlenip şov yapmak diil.biraz takip edersek aktif yada pasif eylemcileriyle aslında bazı şeyleri başardıklarını da görücez.. şu önyargımız da olmasa..=/ ha ayrıca merak ederseniz buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 vingthor, senin de beynindeki karbondioksit orani artmis abi, cik iki hava al gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bi boka yaramıyorsunuz, yarayanlara laf söylemeyin bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 kirici oluyosun ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bi sürü gezegen var zaten 30 40 seneye yavaş yavaş taşınmaya başlarız no problem o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 yavaş taşın 30-40 seneye. gerçi taşınmasak bile bu felaket senaryolarından bizim nesil sorun yaşamaz zaten. o yüzden çok dert değil :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 BÖBÖKOYOROMOYOSONOZ Bok yaramıyoruz, yaz anasını satayım klavye tuşu aşınmaz, yaz. BÖBÖKÖYÖRÖMÖYÖRSÖNÖZ, ya bi daha. Greenpeace samimi bi örgüt değil, hiçbir ülkede. Onların zincirlerle yapamadıklarını sessiz sedasız başaran insanlar var. Köylerde falan gönüllü çalışan çevre mühendisleri, ziraat mühendisleri, ve bu bölümü okuyan öğrenciler var. Greenpeace de işte enerji ihtiyacı hayvani seviyelere ulaşmış bi ülkede nöklööröhayör diye eylem yapsın ancak. Karşılıksız projelerde mütevazi şekilde görev almak istedikleri şeyler değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar