aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Eski topiği bulamadım. Neyse efendim 4. sezon ilk iki bölüm internette mevcut. Yine çok güzel başladı dizi, biraz filler bölümler gibi ama çok damardan girdiler. 2. bölümün başında Marcy, Hank ve Runkle'ın yatak sahnesi neydi yaa , yerlere yattım gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 nası yahu çıkmış mı 2 bolum. çekim falan nası? of abi çok bekledim bu sezonu. merak ediyorum baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 İlk bölüm müzik seçimine kadar mükemmel (tu) Yalnız yeni sezon trailerı vardı bi yerde, bu sezon farklı olacakmış gibi, bu bölüm de alice in chains ile açmışlar ama o atmosfer 3 dakika falan sürüyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 oyoy sabahlar olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 moodynin yattığı hatun baya hoştu yalnız. boobs it is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 İkinci bölüm de güzel. Özellikle ilk sahne. Runkle son cümleyi patlatınca ben de patladım safasfa. Adam en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar