Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ulan bu ne biçim rüya!?

escape

Öne çıkan mesajlar

Ben size en gerçekçi rüyamı anlatayım yeri gelmişken..

Orta okul zamanı bile değildi herhalde. Ama net hatırladığım zamanlar, 5. sınıf falandır. Neyse. Çok sıkıntılı bi rüya gördüm. Ama rüya hani öyle ölüm falan filan gibi sıkıntı değil. Rüya bildiğin sıkıcı. Yeşil bi zemin var, o zemin üzerine siyah çizgiler atılıyor. Bilgisayar ekranı gibi bişey. Düz, dik, birbirine paralel siyah çizgiler. Yeşil zeminin üstüne. Yeşil siyah bi zemin var elimizde. Ben bunu izliyorum, ve midem bulanmıştı rüyada resmen. Uyanamıyorum, hani insan kendini uyandırır ya, onu yapamadımdı. Bu arada görüntünün arkasından ses var birde, hani bi insan konuşmuş da bilgisayarla bozmuşlar sesi gibi. Tanık koruma programı misali bi ses. Garip şeyler söylüyor.

Ya öyle berbat bi rüya anı olamazdı. Sonra uyandığımı gördüm. Şöyle kalktım yatakta oturdum, holden bi karartı geçti, insan gölgesi gibi. Aha dedim hırsız var evde. Kalktım, hafiften koşarak hole gittim. Baktım mutfakta bi karartı var, çekmeceleri karıştırıyor. Yatak odasına gittim, uyandırdım bizimkileri hırsız var diye ama ölümüne korkuyorum. Bide o aptal rüyanın üstüne, bünyemin o anki durumu inanılmaz kötü. Babam tabancaya mermi verdi, o sesi hatırlıyorum. Hırsız falan olursa diye evde duran silahlar vardır ya, bi anne bi baba bilir yerini sdf O sesten sonra gözümü açtım, onlarım yatağında yatıyorum. Annem yüzümü ıslatıyor elinde bi şişe su var. Hırsız ne oldu falan diyorum, yok hırsız rüya görmüşsün falan dediler işte.

Meğerse uyurgezer gibi gidip rüyamda gördüklerimi yapmışım. Uyandırmışım, rüyada söylediklerimi söylemişim falan. Ama hırsız olayı rüyada kurguladığım bişeymiş tabi. Babama evde hırsız aratıp annemin yüreğine indirmişim gece vakti korkutup ahahah.

Ama yani hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçecekse bi zaman, mümkünse o geceyi kesip atsınlar. O derece fena bişeydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...