SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Ben size en gerçekçi rüyamı anlatayım yeri gelmişken.. Orta okul zamanı bile değildi herhalde. Ama net hatırladığım zamanlar, 5. sınıf falandır. Neyse. Çok sıkıntılı bi rüya gördüm. Ama rüya hani öyle ölüm falan filan gibi sıkıntı değil. Rüya bildiğin sıkıcı. Yeşil bi zemin var, o zemin üzerine siyah çizgiler atılıyor. Bilgisayar ekranı gibi bişey. Düz, dik, birbirine paralel siyah çizgiler. Yeşil zeminin üstüne. Yeşil siyah bi zemin var elimizde. Ben bunu izliyorum, ve midem bulanmıştı rüyada resmen. Uyanamıyorum, hani insan kendini uyandırır ya, onu yapamadımdı. Bu arada görüntünün arkasından ses var birde, hani bi insan konuşmuş da bilgisayarla bozmuşlar sesi gibi. Tanık koruma programı misali bi ses. Garip şeyler söylüyor. Ya öyle berbat bi rüya anı olamazdı. Sonra uyandığımı gördüm. Şöyle kalktım yatakta oturdum, holden bi karartı geçti, insan gölgesi gibi. Aha dedim hırsız var evde. Kalktım, hafiften koşarak hole gittim. Baktım mutfakta bi karartı var, çekmeceleri karıştırıyor. Yatak odasına gittim, uyandırdım bizimkileri hırsız var diye ama ölümüne korkuyorum. Bide o aptal rüyanın üstüne, bünyemin o anki durumu inanılmaz kötü. Babam tabancaya mermi verdi, o sesi hatırlıyorum. Hırsız falan olursa diye evde duran silahlar vardır ya, bi anne bi baba bilir yerini sdf O sesten sonra gözümü açtım, onlarım yatağında yatıyorum. Annem yüzümü ıslatıyor elinde bi şişe su var. Hırsız ne oldu falan diyorum, yok hırsız rüya görmüşsün falan dediler işte. Meğerse uyurgezer gibi gidip rüyamda gördüklerimi yapmışım. Uyandırmışım, rüyada söylediklerimi söylemişim falan. Ama hırsız olayı rüyada kurguladığım bişeymiş tabi. Babama evde hırsız aratıp annemin yüreğine indirmişim gece vakti korkutup ahahah. Ama yani hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçecekse bi zaman, mümkünse o geceyi kesip atsınlar. O derece fena bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 aaa bizimkler de okudu öyle yazıları,,hatta ben okudum onlara,,dayımlar falan söyledi ellemeyin diye ama dedğim gibi sadist bir ailenin mensubuyum...hoşlarına gdiyorr:) neyse ki artık yurtta kalıyorum...oda arkadaşlarım daha keşfedemedler bu yönümü..;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ben iki sene falan önce şöle bişi görmüştüm. dünyaya storm trooperlar geliyor. biz de bi arkadaşla direnişe katılıyoruz. kadıköy ayedaş'ın orada, boğa heykeline gelmeden bi av/silah vs satan yer var ya. oradan silah çalıyoruz falan.. böle bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 o değil de rüyada işediğini görmek fena bir şey. sıkışırsın tuvalete gittiğini görürsün ve bir rahatlama..o da ne aşağıda ılık ılık su cinsi bişeyler var..en son 12 yaşımda işedim rahatladım artık çiş tutma kabiliyetine sahibim hala tuvalet görüyorum ama o kadarla kalıyorum neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Evet işeme olayını yaşamayan erkek yoktur herhalde.. O ilk rahatlama hissinin hemen ardından gelen sıcaklık, aha altıma kaçırdım diye düşünmen ama o rahatlamayı durduramaman.. Çocukluk garipmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 yada gece ereksiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Soggy Bottom Boys http://www.youtube.com/watch?v=08e9k-c91E8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 elikanliadam said: çok deirn uyuyorum sanırım cok derin uyuyanlarla ilgili kirli fantazilerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Marveloth said: elikanliadam said: çok deirn uyuyorum sanırım cok derin uyuyanlarla ilgili kirli fantazilerim var bunu bana söylediğine göre derin uyuyan oğlan fantezilerin var?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Hangimiz oglan degiliz ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 kıçın açıkta kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 abi ben son zamanlarda uyurgezerliğe sardım ya kendimi montumu çorabımı giymiş ayakkabılıktan ayakkabıları çıkarırken falan buluyorum bazen sdfkhgf. şüpheleniyorum acaba uyanamayıp da çıkıp gezdiğim oluyo mudur millet deli sanmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 başka şeyler de yaptıkları oluyormuş ama ayıp söylemem şşşt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar