Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ulan bu ne biçim rüya!?

escape

Öne çıkan mesajlar

barnacle said:

iyi ayağını kırmamışsın. kıran tanıdık var bi tane sdf. ayı duvara girmiş direk.

valla uykulu uykulu farketmedim bile zaten direk uykuya geri döndüm ama ertesi gün acımadı hiç, çok sert vurmamışım heralde dedim o yüzden

ama bi kere üçe tek girdiğim bi kavga rüyası görmüştüm (ölüceğimi bilsem yine de dalarım) içlerinden birine yumruk atmıştım fakat komodini yumruklamışım aslında, baya bi acımıştı o gün

bi gün zengin olursam odanın ortasına su yatağı koyucam onda yatıcam
Sosyal ağlarda paylaş

Benim dövüşlü rüyalarımda bi sorun oluyor ya. Adama yumruk atıcam, sallıyorum yumruğu ama mesafe ne kadar yakın olursa olsun yetişmiyor gibi oluyor. Sinirimden deliriyorum rüyada. Sinirlendikçe daha hayvani sallıyorum yumruğu ama bi türlü istenilen mesafede olmuyor, yumruk şlok diye oturmuyor. O darbenin tepkisini hissetmem lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Koşarken de mesela evet. Sanki kumda koşuyorum gibi oluyor hep, ayağım ile yer arasında yeterli etki-tepki kuvveti oluşmuyor.

Lan rüya mı istiyoruz savaş simülasyonu mu bizde haa.

Ama tabi biraz daha gerçekçi olsa süfer olur. Şöyle kantır gibi ama ölmücen işte uyanmıcan da. Map bitene kadar devam edecek.

Bide mp_freezetime 0 olacak, ona gıcık olurum ben kantırda.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

ahah
ben de bi rüyamda bana silah doğrultan adamın eline tekme atıyodum silahı uçup gidiyodu

sonra uyandım tabi ranzayı tekmelemişim çünkü
"bismillah noluyür" diye uyanmıştı ranzanın üstünde yatan arkadaş

hehe babam da kendini maçta görmüşbir kere,
,""kalede rüştü var,rüştü ben,ben rüştü..."diye anlatmaya başladı,sonra çıkardı morarmış baş parmağını ve duvarda oluşan çukuru gösterdii...
hee golü atmış ama ....gurur duyuyordu kendinle:)
Sosyal ağlarda paylaş

yaşadığım süre boyunca en iyi yaptığım iş rüyaları icraate geçirme olayı heralde. bu genelde gece yürüyüşleri, kalkıp diş fırçalama ve fırçayı çöpe atma, biri beni zehirliyor korkusuyla gece vakti çığlık çığlığa bağırma ve kapıdan çıkmaya çalışırken kafayı sokak kapısına vurarak noluyo lan şeklinde uyanma. çok deirn uyuyorum sanırım eve misafir gelmez oldu lan korkutuyorum insanları :/
Sosyal ağlarda paylaş

elikanliadam said:

yaşadığım süre boyunca en iyi yaptığım iş rüyaları icraate geçirme olayı heralde. bu genelde gece yürüyüşleri, kalkıp diş fırçalama ve fırçayı çöpe atma, biri beni zehirliyor korkusuyla gece vakti çığlık çığlığa bağırma ve kapıdan çıkmaya çalışırken kafayı sokak kapısına vurarak noluyo lan şeklinde uyanma. çok deirn uyuyorum sanırım eve misafir gelmez oldu lan korkutuyorum insanları :/

ahuahuahuahuahuahuahuahua bi düşündüm de çok komik be!

ben olsam çıkışı gören bi odada uyur paso kontrol ederim lan bu adamı "du bu gece ne yapıcak?" diye..

hmm koltuk altına tavlayı aldı ve buzdolabına giriyor! acaba ne görüyor bu sefer..
Sosyal ağlarda paylaş

hehe bu iyiymiş harbii..ben de konuşurdum uykuda,öyle böyle değill ama,gayet mantıklı konuşuyorum,sorun şu bir ben farkında değlim..-dum değil hala konuşurum..ve eskden ailem(sadist ailem)..bundan istfade edp beni konuştururlardı..mış haberim yok, hadii hadii sıra sen de, sen sor cevaplasın şeklinde tur atıyorlarmış aralrında:(
Sosyal ağlarda paylaş

zeper said:

hehe bu iyiymiş harbii..ben de konuşurdum uykuda,öyle böyle değill ama,gayet mantıklı konuşuyorum,sorun şu bir ben farkında değlim..-dum değil hala konuşurum..ve eskden ailem(sadist ailem)..bundan istfade edp beni konuştururlardı..mış haberim yok, hadii hadii sıra sen de, sen sor cevaplasın şeklinde tur atıyorlarmış aralrında:(

yaa bizimkiler de yapıyordu onu da sonra böyle yok uyurgezerleri uyandırmayın ölürleeer falan gibi haberlerden dolayı korktular yazık..sakin bir şekilde konuşuyorlar sabah da gece bunu bunu dedin diye önüme sunuyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...