SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 YERKÜREYİ TUTUCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 barnacle said: iyi ayağını kırmamışsın. kıran tanıdık var bi tane sdf. ayı duvara girmiş direk. valla uykulu uykulu farketmedim bile zaten direk uykuya geri döndüm ama ertesi gün acımadı hiç, çok sert vurmamışım heralde dedim o yüzden ama bi kere üçe tek girdiğim bi kavga rüyası görmüştüm (ölüceğimi bilsem yine de dalarım) içlerinden birine yumruk atmıştım fakat komodini yumruklamışım aslında, baya bi acımıştı o gün bi gün zengin olursam odanın ortasına su yatağı koyucam onda yatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Benim dövüşlü rüyalarımda bi sorun oluyor ya. Adama yumruk atıcam, sallıyorum yumruğu ama mesafe ne kadar yakın olursa olsun yetişmiyor gibi oluyor. Sinirimden deliriyorum rüyada. Sinirlendikçe daha hayvani sallıyorum yumruğu ama bi türlü istenilen mesafede olmuyor, yumruk şlok diye oturmuyor. O darbenin tepkisini hissetmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 evet bana da oluyor öyle. koşarak yakalayamıyorum bi de. hep yavaş koşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 SeaGle said: O darbenin tepkisini hissetmem lazım. işte ben de onu hissedene kadar uzanmışım zaten komodine hissedince durmuşum allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 nası rüya görüyosunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 vurdulu kırdılı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Koşarken de mesela evet. Sanki kumda koşuyorum gibi oluyor hep, ayağım ile yer arasında yeterli etki-tepki kuvveti oluşmuyor. Lan rüya mı istiyoruz savaş simülasyonu mu bizde haa. Ama tabi biraz daha gerçekçi olsa süfer olur. Şöyle kantır gibi ama ölmücen işte uyanmıcan da. Map bitene kadar devam edecek. Bide mp_freezetime 0 olacak, ona gıcık olurum ben kantırda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ben hep uçurumdam düşüyo görüyorum kendimi ama sonu gelmiyo bi türlü. (şimdi biri çıkıp sana 3 4 saat geliyo 2 saniye o ehehe ehehe demesin ama kalbini kırarım, sonuçta izafi de olsa çile çekiyorum lan, inanmıyorsanız da saygı duyun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 o nası parantez allah bin belamı vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 konu benim rüyam ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Saeros said: ahah ben de bi rüyamda bana silah doğrultan adamın eline tekme atıyodum silahı uçup gidiyodu sonra uyandım tabi ranzayı tekmelemişim çünkü "bismillah noluyür" diye uyanmıştı ranzanın üstünde yatan arkadaş hehe babam da kendini maçta görmüşbir kere, ,""kalede rüştü var,rüştü ben,ben rüştü..."diye anlatmaya başladı,sonra çıkardı morarmış baş parmağını ve duvarda oluşan çukuru gösterdii... hee golü atmış ama ....gurur duyuyordu kendinle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 sana 3-4 saat geliyo eheheh Benim de bi ara rüyalar hep boşluğa düşerek bitiyordu. Garip bi his oluyor insanın içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 hayırdır inşallahh işığa bakıp anlatsaydın keşke ehehe..ben ne zaman rüya anlatsam sürekli biri sözümü keser ve bunu söyler,,adettendir dedm;) escape said: konu benim rüyam ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=f6IWWCAQIN0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 aynen lan, düşerek uyanıyorum ne zaman rüya görsem. kötü adam çatıdan atlıyor peşinden gidiyorum ama kısa kalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 SeaGle said: Benim de bi ara rüyalar hep boşluğa düşerek bitiyordu. Garip bi his oluyor insanın içinde. off o çok kötü,,düşer hssiyle uyanmak,aklıma da inception geldii;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 uyuyorum... karanlık öle işte sonra kalkıyorum. hepsi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 yaşadığım süre boyunca en iyi yaptığım iş rüyaları icraate geçirme olayı heralde. bu genelde gece yürüyüşleri, kalkıp diş fırçalama ve fırçayı çöpe atma, biri beni zehirliyor korkusuyla gece vakti çığlık çığlığa bağırma ve kapıdan çıkmaya çalışırken kafayı sokak kapısına vurarak noluyo lan şeklinde uyanma. çok deirn uyuyorum sanırım eve misafir gelmez oldu lan korkutuyorum insanları :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 beyler rüyada düştüğünüzü gördüğünüz sırada eğer ki birisi sizi şiddetli bir şekilde uyandırmaya çalışırsa ruhunuz bedeninize giremeden mefta oluyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 elikanliadam said: yaşadığım süre boyunca en iyi yaptığım iş rüyaları icraate geçirme olayı heralde. bu genelde gece yürüyüşleri, kalkıp diş fırçalama ve fırçayı çöpe atma, biri beni zehirliyor korkusuyla gece vakti çığlık çığlığa bağırma ve kapıdan çıkmaya çalışırken kafayı sokak kapısına vurarak noluyo lan şeklinde uyanma. çok deirn uyuyorum sanırım eve misafir gelmez oldu lan korkutuyorum insanları :/ ahuahuahuahuahuahuahuahua bi düşündüm de çok komik be! ben olsam çıkışı gören bi odada uyur paso kontrol ederim lan bu adamı "du bu gece ne yapıcak?" diye.. hmm koltuk altına tavlayı aldı ve buzdolabına giriyor! acaba ne görüyor bu sefer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 astral seyahat diye bişi duymadı mı burda bu kadar insandan biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 annem çok ciddi alıştı da bir ara gene bu durum başladığında kapıları kitliyordu zavallı sanki camdan atlayamıcam pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 hehe bu iyiymiş harbii..ben de konuşurdum uykuda,öyle böyle değill ama,gayet mantıklı konuşuyorum,sorun şu bir ben farkında değlim..-dum değil hala konuşurum..ve eskden ailem(sadist ailem)..bundan istfade edp beni konuştururlardı..mış haberim yok, hadii hadii sıra sen de, sen sor cevaplasın şeklinde tur atıyorlarmış aralrında:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 zeper said: hehe bu iyiymiş harbii..ben de konuşurdum uykuda,öyle böyle değill ama,gayet mantıklı konuşuyorum,sorun şu bir ben farkında değlim..-dum değil hala konuşurum..ve eskden ailem(sadist ailem)..bundan istfade edp beni konuştururlardı..mış haberim yok, hadii hadii sıra sen de, sen sor cevaplasın şeklinde tur atıyorlarmış aralrında:( yaa bizimkiler de yapıyordu onu da sonra böyle yok uyurgezerleri uyandırmayın ölürleeer falan gibi haberlerden dolayı korktular yazık..sakin bir şekilde konuşuyorlar sabah da gece bunu bunu dedin diye önüme sunuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar