Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16.50 Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ve Fenerin grubu d oldu
torba sırasına göre
1MAn UTD
2Lyon
3Prag
4FB
En basit grup ama fenerin 4. olacağına eminim
Yazıklar olsun ya Ukranya'nın iki takımı var bizim bir[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki:
ben paticik falan değilim abi insanım ben
Mesaj tarihi:
GS'nin ilk torbadan çektiği Monaco'lu, Sturm Graz'lı ve hatırlayamadığım başka kolpa takımlı gruptan sonra CL tarihinin en kolay gruplarından biri .. hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
fener tek puanını kimden alacak tahminleri bekliyorum![signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Olm sevinicenize üzülüyosun..zamanında Türkiye cıkıyo oraya ayakları yapıyodunu hepiniz..Şimdi iyi gruba düştük diye üzülüyosun..
Camianız bu kadar işte içinidizde fesatlık var.
Yemin ediyorum bu gs liler dua etmiyosa içlerinden inş sıfır cekip gelirsiniz diye bende adam degilim[signature][hline]..it's time I disappear
Mesaj tarihi:
oha bu kadar ballı olunmaz be kardeşim. dördüncü torbadan gir, böle gruba düş oh maşallah.
herkes 4'ten girsin böle grup garantiyse :D[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
said:
Pascal, 26 Ağustos 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
fener tek puanını kimden alacak tahminleri bekliyorum!

Bence bjkden alır
Tüh bjk şampionlar liginde diilki??
Bi an için unutmuşum
Mesaj tarihi:
ya siz değilmisiniz Fenerbahçe cumhuriyetiyiz biz diyen şimdi türkiye ayağı çekmeyin bize.[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
nonos, 26 Ağustos 2004 17:38 tarihinde demiş ki:
said:
Pascal, 26 Ağustos 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
fener tek puanını kimden alacak tahminleri bekliyorum!

Bence bjkden alır
Bi an için unutmuşum

lol bunu dıyen bı fenerlı gordumya hll walla[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
3 yıldızı aldık
Onun modası 3 sene once geçti dediler
şimdi cham. ligine gittik bakalım basarılı olunca ne dicekler..
hayatınız mazi olmuş
Uefa kupasını alalı 5 sene oldu..hala aynı kafa..Kimin yakısıcagını gorucez o dünya platformuna..[signature][hline]..it's time I disappear
Mesaj tarihi:

Bi an için unutmuşum

siz ilk önce enaz ilk üçe girin, ikinci olmayı 90+ 2'de kaybedin sonra BJK'ya takılın canım[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
fenerın rakıplerı bellı oldu:
M.united
olympıc lyon
sparta prak[yanlıs yazdım buyuk ıhtımal ısmını]
sıze basarılar bız yaptık sızde yapın bız gs liler bunun ıcın özülmeyiz gurur duyarız bız çekememezlık yapmayız hayatımız maziymiş o mazi olmasa turk futbolu ne kadar tanınıcaktı ve gelısıcektı??*nese fb ye basarılar[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
  • Yeni Oluştur...