Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Bitirdim adamayi ozledim 30 gb cektim bsg ile ilgili herseyi , omw to bsg... So say we all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Amanin cok ozlemisim, bu arada 2003 pilot bolumleri izlememisim :) Ya da hatirlamiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 So say we all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 NAYS. caprica'yı izlemedim gerçi ama buna takılırım. hatta önden çerez olarak caprica'yı da izleyeyim de bsg ile ilgili izlemediğim bişey kalmasın. diziler bitiyordu zaten bir bir. iyi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ilk 10 bölümünü bi çırpıda seyrettim bakalım devamı nasıl olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Bsg 1. Sezon bitti.. Yok yani yok. Uhu bitecegini bilerek izlemek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 abi dur bir günde bir sezon dizi izleme beynine yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 adama ölüyor sonunda izlemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Ikinci kez izliyorum esim izlememisti.. kapamak ne mumkun :) max 5 gun surer bu hizla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Son decade de ki en iyi drama, hatta ending ile de ezer gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Bughuhuhuuuu bittii bsg, muhtesemin ustu dizi.. Bosuna kasiyor millet insanin nasil olustugu tanri vs aha iste bu ya , kabul et gitsin. Sirada the wire var ikinci kez, onuda izlememisti hatun, yillardir izle izle bsg yi izleyince inandi bana :) the wire ohyeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 the wire ben de izlemedim, o kadar iyi mi ya o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 cok ama cok ama cok iyi.. ikinci kez sonra 1-2 seneye 3.4.5 kez falan izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 caprikayıda izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar