Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 kredi kartim yok bide bir an evvel almak istiyorum varmi satan iphone 4 icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 dünyanın en iğrenç şeyi sakın o kadar para bayılma bi kere kesimi cihazın ölçülerine uygun değil, kenarlardan boşluk kalıyor uygulaması da dert ötesi, inanılmaz dikkat de etsen sinir bozucu sonuçlar ortaya çıkıyor boşa para verme sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 iphone 4 için bilmiyorum da ürün konusunda aynısını düşünmüyorum, uygulaması biraz yeteneğe kalmış ama dikkat edince sorunsuz yerleştiriliyor. sgs'de arka tarafın kesiminden şüpheliydim ama beklediğimden çok daha iyi oturdu, sgs'in kıvrımlı yerlerine o kadar iyi oturtabiliyorlarsa daha çok satış yapacakları iphone4 için daha kötü olcağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Oldu abi Birincisi, her iki yüzde de 2 mm boşluk kalıyor kenardan İkincisi, ön yüzde o yuvarlak tuş var ya adını bilmiyorum iphone ilgi alanım değil pek sdf onun çevresinde çok ama çok belli oluyor, kocaman yuvarlak oluyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 alternatifi varmi ki ? kalin kapak istemiyorum yanlardan tasan ? belki sen iphone 4 diye iphone 3 olani takmissindir sanmiyorum oyle bi hata olucagini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bodyguardz var sanırım, daha başarılı olduğunu duymuştum. -alternatif olarak- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 aynen öyle ben sadece ön tarafını yapıştırabildim diğerlerinde sorunlar çıktı eeh bunla mı uraşıcam diyip çöpe attım sonra kanser olursun hiç bulaşma. SeaGle said: dünyanın en iğrenç şeyi sakın o kadar para bayılma bi kere kesimi cihazın ölçülerine uygun değil, kenarlardan boşluk kalıyor uygulaması da dert ötesi, inanılmaz dikkat de etsen sinir bozucu sonuçlar ortaya çıkıyor boşa para verme sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Ben&Jerry's said: alternatifi varmi ki ? kalin kapak istemiyorum yanlardan tasan ? belki sen iphone 4 diye iphone 3 olani takmissindir sanmiyorum oyle bi hata olucagini yok hacılit iphone 4 içindi bariz hatalı kesmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bodyguardz alicam zaten kullanici yorumlari falan da daha iyi diyo zagg dan tesekkurler tavsiye icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bodyguardz + arac sarji siparis verdim 60 tl ye geldi kargo dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar