Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server hakkında güncel bilgiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya benim bağlantı sorunlu yada güzelim ''Chaos'' serverimiz 5000 kişilere dayanamayıp kendini bi yerden atmıştır..Eh artık önümüzdeki serverlara bakcaz..Bunu da acı bi anı olarak hatırlıcaz;)
Hepinizin kendisine ii bakması dileğiyle...[signature][hline]Bi cru olsam göbek atcam ama zor yawss;)
Mesaj tarihi:
Dün 04:30-05:00 civarı sorun başladı, çalışmalar devam ediyor.Bu ara oyuncuların mağduriyetini minimum a indirmek için 2 gün account sürelerine ilave edileceği açıklandı.Sabrınız için teşekkür ederiz =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
yaw sölemeye korkuyom ya da sorun benim bağlantıda galiba euro-ro.net de çökmüş.(türkçe olanı bildiğim kadarıynan)
ayrıca ne hastalıkmış bu ragnarok insan bi gün ayrı kaldımı eksiklik hissedior.....[signature][hline]Bi cru olsam göbek atcam ama zor yawss;)
Mesaj tarihi:
evet server yatmış gibi son zamanlarda zaten dehset bir lag wardı bunla alakalı olabilir.. umarım en kısa zamanda gelir[signature][hline]gti rulaz
2pac rulaz
supra rulaz
daha ne ?
Mesaj tarihi:
saat 10:00 am de açılacakmış server, 2 gün extra oynama süresi 7 güne çıkartıldı, karışıklık için tekrardan özür dileriz.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Bilgi için teşekkürler, ne yapalım biz de beklicez artık.:([signature][hline]7x/50 Swinger Rogue
Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe.
Mesaj tarihi:
Ben login ekranına geldim ama daha bitmemiş olması gereken bedava oynama süremin bittiğini söylüyor (en az 5 gün vardı) ?[signature][hline]

[Bu mesaj flyblast tarafından 28 Ağustos 2004 11:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Aynı sorun bendede var daha yarısı anca dolmuştur 1 hafta oldu yane. Bende bi iş var dedim prepaid kartımı yğklemek için siteye girmeye çalıştım ama nafile. Ne oluyor anlamadım valla..[signature][hline]www.atletizm.net
Mesaj tarihi:
aynı sorun.ben de giremiyorum
dünden beri deliye döndüm.oyun çöktü yeniden başlicak deniyodu.eğer başlarsa herkes devam mı edecek yoksa herkes 1. levelden mi başlıcak.
Mesaj tarihi:
Karakter seçiminden sonra oyuna girmiyor

[Bu mesaj flyblast tarafından 28 Ağustos 2004 13:08 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj flyblast tarafından 28 Ağustos 2004 13:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İyice zırvanadan çıktı bu server ;) Krize gircem yaw 6 saat içinde doya doya oynayamazsam. Bari geceye kadar düzeltsinlerde sabahlayalım..[signature][hline]www.atletizm.net
Mesaj tarihi:
Kusura bakmayın bizide almanyadakiler bilgilendirip duruyor, şuan itibariyle öğleden sonra diyorlar.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Server akşama acılma olasılıgı war bılgı almak ısteyenler irc.lanlos.org burdan euro-tr kanalına gırıp gm lerden bılgı alabılırler suan aksam denıyor ama guwenılırmı bılemem ^^ ılk basta ogleden sonra denmıstı beklıyoruz 138723 kişi bu arada mosad senı bır yerden anımsıyorum sen wc oynarmıydın ^^[signature][hline] °_°
Mesaj tarihi:
Evt ordanda bilgi alabilirsiniz =P Renodon ben oluyorum[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
1-2 saat daha deniyor...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
  • Yeni Oluştur...