Lord_MMM Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ya benim bağlantı sorunlu yada güzelim ''Chaos'' serverimiz 5000 kişilere dayanamayıp kendini bi yerden atmıştır..Eh artık önümüzdeki serverlara bakcaz..Bunu da acı bi anı olarak hatırlıcaz;) Hepinizin kendisine ii bakması dileğiyle...[signature][hline]Bi cru olsam göbek atcam ama zor yawss;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 son 10 dakkikadir deniyorum ama malasef down restart yapacaz diyorlar ama bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Yanlız bu dün gece saat 1'den beri kapalı. Restart mesajını yazmalarından beri de de en azından 6 saat oldu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Dün 04:30-05:00 civarı sorun başladı, çalışmalar devam ediyor.Bu ara oyuncuların mağduriyetini minimum a indirmek için 2 gün account sürelerine ilave edileceği açıklandı.Sabrınız için teşekkür ederiz =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_MMM Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yaw sölemeye korkuyom ya da sorun benim bağlantıda galiba euro-ro.net de çökmüş.(türkçe olanı bildiğim kadarıynan) ayrıca ne hastalıkmış bu ragnarok insan bi gün ayrı kaldımı eksiklik hissedior.....[signature][hline]Bi cru olsam göbek atcam ama zor yawss;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 peki server in ne zaman acilacagi hakkinda bilgi varmi yoksa bu bekleyis byle devam edecekmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paul Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 evet server yatmış gibi son zamanlarda zaten dehset bir lag wardı bunla alakalı olabilir.. umarım en kısa zamanda gelir[signature][hline]gti rulaz 2pac rulaz supra rulaz daha ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 saat 10:00 am de açılacakmış server, 2 gün extra oynama süresi 7 güne çıkartıldı, karışıklık için tekrardan özür dileriz.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bilgi için teşekkürler, ne yapalım biz de beklicez artık.:([signature][hline]7x/50 Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Saat 7'den beri bekliyorum valla :)[signature][hline]www.atletizm.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 sitedeki resmi aciklama saat 28 agu. saat 11 diyor bakalim acilacak mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Bekliyorum halen ama açılmadı :( Ne biçim oyun kardeşim bu bağımlılık yapıo..[signature][hline]www.atletizm.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Ben login ekranına geldim ama daha bitmemiş olması gereken bedava oynama süremin bittiğini söylüyor (en az 5 gün vardı) ?[signature][hline] [Bu mesaj flyblast tarafından 28 Ağustos 2004 11:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Aynı sorun bendede var daha yarısı anca dolmuştur 1 hafta oldu yane. Bende bi iş var dedim prepaid kartımı yğklemek için siteye girmeye çalıştım ama nafile. Ne oluyor anlamadım valla..[signature][hline]www.atletizm.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafes Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 aynı sorun.ben de giremiyorum dünden beri deliye döndüm.oyun çöktü yeniden başlicak deniyodu.eğer başlarsa herkes devam mı edecek yoksa herkes 1. levelden mi başlıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ben girdim kaldığın yerden devam etcende hala yapılmadı server.[signature][hline]www.atletizm.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafes Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 sitesi hal bozuk.ondan mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Karakter seçiminden sonra oyuna girmiyor [Bu mesaj flyblast tarafından 28 Ağustos 2004 13:08 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj flyblast tarafından 28 Ağustos 2004 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafes Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 yine gitti oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 İyice zırvanadan çıktı bu server ;) Krize gircem yaw 6 saat içinde doya doya oynayamazsam. Bari geceye kadar düzeltsinlerde sabahlayalım..[signature][hline]www.atletizm.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Kusura bakmayın bizide almanyadakiler bilgilendirip duruyor, şuan itibariyle öğleden sonra diyorlar.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafes Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 saat kaç gibi açılacakmış.ben almanca bilmiyorum.eğer site ingizce ise adresi alabilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Server akşama acılma olasılıgı war bılgı almak ısteyenler irc.lanlos.org burdan euro-tr kanalına gırıp gm lerden bılgı alabılırler suan aksam denıyor ama guwenılırmı bılemem ^^ ılk basta ogleden sonra denmıstı beklıyoruz 138723 kişi bu arada mosad senı bır yerden anımsıyorum sen wc oynarmıydın ^^[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Evt ordanda bilgi alabilirsiniz =P Renodon ben oluyorum[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 1-2 saat daha deniyor...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar