Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aaaaabi diş!...

vaperon

Öne çıkan mesajlar

20lik diş... Birinden kurtulmuştum da diğeri için M.Ü. Diş hekimliği fakültesinin verdiği tarihi beklerken ben o erkenci davrandı. Adamlar da 1 sene sonrasına randevu vermişlerdi. Daha 8 ay var... Benim kesinlikle bundan kurtulmam lazım...

Apseli diş çekilmez biliyorum, memleketteki diş hekimimi aradım, 1 hafta antibiyotik kullanmamı sonra diş cerrahına gitmem gerektiğini söyledi.

Ulan her gün 2 kez fırçalıyorum şerefsizleri, yine çürüyor işte 20likler...

Neyse,

tldr; Tanıdığınız bildiğiniz Diş Cerrahı var mı? Neyse parası verip çektireceğim. Diş hekiminin işi değil, diş cerrahı lazım. Var mı tanıdığı olan İstanbul/Kadıköy ve çevresinde?
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkür ederim. Biliyorum çekildiğini apseli dişlerin de eski hekimim sen ne olur ne olmaz bir hafta antibiyotik, ağrı kesici combosu kullan dedi. Bir hafta katlanacağım artık. Büyük ihtimalle antibiyotik yarına onun havasını alır, rahatlarım. Yeni yılın ilk günlerinde de çektirir kurtulurum artık. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Önce şu apseyi geçireyim, yılbaşından sonra öm atarım. İlgin için sağol. :)

Bu arada karamürsel~, dikkat et, bazen 20lik dişler yan çıkıyorlar. Büyümüş ama dışarı çıkmamış olabilirler. O iş çok daha zorlu ve acı verici. Üni arkadaşım az çekmedi onlara sebep. Sen git bir diş filmi çektir. Sonra çok acı bir şekilde süüüüüpriiiz yapabiliyorlar. 27, çok yani. :S
Sosyal ağlarda paylaş

benim de 20likler açılı..

ama nerem doğru ki diyip iplemedim hiç. 2haftadır güya bi fırsat bulup dişçiye gitmem lazım. dişin doğal diş olan kısmı kompozit dolgu olan olan kısmından ayrılmıştı... ben de iplememiştim. sonra kırıldı doğal olan kısmı. :/ şaşırtıcı değil tabii ben yine iplemedim.

bi ara gidip kaplattıracağım bi fırsat olursa
Sosyal ağlarda paylaş

hhahaha
neyse
20lik dişler çapraz çıktığı için ne kadar fırçalarsan fırçala diş ipi yapamazsın
zaten normalde de dişimi fırçalıyorum günde 3-5 kere nasıl çürüyor diyemezsin diş ipi yapmıyorsan
20 liklerin şu saçmalığı var bir de, üzerine bindiği dişin de yan duvarını çürütmesi yüksek olası.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...