vaperon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 20lik diş... Birinden kurtulmuştum da diğeri için M.Ü. Diş hekimliği fakültesinin verdiği tarihi beklerken ben o erkenci davrandı. Adamlar da 1 sene sonrasına randevu vermişlerdi. Daha 8 ay var... Benim kesinlikle bundan kurtulmam lazım... Apseli diş çekilmez biliyorum, memleketteki diş hekimimi aradım, 1 hafta antibiyotik kullanmamı sonra diş cerrahına gitmem gerektiğini söyledi. Ulan her gün 2 kez fırçalıyorum şerefsizleri, yine çürüyor işte 20likler... Neyse, tldr; Tanıdığınız bildiğiniz Diş Cerrahı var mı? Neyse parası verip çektireceğim. Diş hekiminin işi değil, diş cerrahı lazım. Var mı tanıdığı olan İstanbul/Kadıköy ve çevresinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 florence nightingale'a git.. dişçilerin ikisi de iyi. fiyatları dışarı ile aynıydı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Sağol, aradım hastaneyi ama şu anda diş polikliniği kapalıymış. Pazartesiye kaldı artık randevu vs... Başka önerilere de açığım. (Diş tedavisi ile ilgili... Durduk yere troll çekmeyeyim üzerime.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 meme yapmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Diş demişsiniz geldim... Her abseli diş çekilmez diye birşey de yoktur bu arada.. AB yanında NSAI da kullan (mideden bir sorunun yoksa tabii) günde 2 tane.. Geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Teşekkür ederim. Biliyorum çekildiğini apseli dişlerin de eski hekimim sen ne olur ne olmaz bir hafta antibiyotik, ağrı kesici combosu kullan dedi. Bir hafta katlanacağım artık. Büyük ihtimalle antibiyotik yarına onun havasını alır, rahatlarım. Yeni yılın ilk günlerinde de çektirir kurtulurum artık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 27 yaşına geldim daha 20 lik diş çıkmadı.Çıkar mı? bu yaşdan sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 yemisindir sen onlari farkinda olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Kadıköy'de aile dostumuzun yeri var uygun fiyat ayarlatırım , öm atarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Önce şu apseyi geçireyim, yılbaşından sonra öm atarım. İlgin için sağol. :) Bu arada karamürsel~, dikkat et, bazen 20lik dişler yan çıkıyorlar. Büyümüş ama dışarı çıkmamış olabilirler. O iş çok daha zorlu ve acı verici. Üni arkadaşım az çekmedi onlara sebep. Sen git bir diş filmi çektir. Sonra çok acı bir şekilde süüüüüpriiiz yapabiliyorlar. 27, çok yani. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 benim de 20likler açılı.. ama nerem doğru ki diyip iplemedim hiç. 2haftadır güya bi fırsat bulup dişçiye gitmem lazım. dişin doğal diş olan kısmı kompozit dolgu olan olan kısmından ayrılmıştı... ben de iplememiştim. sonra kırıldı doğal olan kısmı. :/ şaşırtıcı değil tabii ben yine iplemedim. bi ara gidip kaplattıracağım bi fırsat olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 dasaaa ile öpüsmeyin bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 kırık lan çürük değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 dasaa dolar işareti falan yaptırsana sana yakışır gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 grillz bile yaptırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 haghahaha süpermiş lan. dişlerini gösterince dönen minik kormajlı jant kapakları olanından yok mu bunların, spinner gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Yeditepe diş her türlü yargılar (tu) bağdat cad. göztepede hastanesi http://www.7tepedishastanesi.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 çok iyi diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 çok iyi de şuan fiyat olayları anlaşmaları nasıl bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 geçmiş olsun, cerrah çeker dediyse yamuk falan çıkmıştır ameliyatla alıyorlar hazırlan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 kartal ağız ve diş sağlığı merkezine git. dt. berk turgay'ı bul. "gold" gönderdi dersen beleşe yapacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 2008 sonu İstanbul Tıp fakültesine gittim diş için. 2009 aralıkta muayene, 2010 aralıkta tedavi oldum. 2010 aralıkta gittiğimde neyin vardı dıye sorduklarında hatıralmıyorum agrıodu sanırım dedim. Fakirlik zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 hhahaha neyse 20lik dişler çapraz çıktığı için ne kadar fırçalarsan fırçala diş ipi yapamazsın zaten normalde de dişimi fırçalıyorum günde 3-5 kere nasıl çürüyor diyemezsin diş ipi yapmıyorsan 20 liklerin şu saçmalığı var bir de, üzerine bindiği dişin de yan duvarını çürütmesi yüksek olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar