Biotar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Arkadaşta nargile var, eleman yapmasında biliyor. Ama tömbeki yapalım diyoruz, nasıl yapıldığını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 içemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Her şey kademe kademe, önce bir yapamazsın ı geçelim sonra içemessine geliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 tömbeki berbat, hiç zorlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 baya zor bir iş. hani anlatmakla olmaz bilen birinin sana öğretmesi lazım. bende çok heves ettim başta ama öyle basit ve içimi keyifli bir olay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 bence tömbeki içmeden önce uygun doku yapısına sahip bi donör bul akciğer nakli için, garanti olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Tömbeki için özel tütünler var. Onu içerken ateşi tütüne direkt olarak koyuyorsun, folyo ile değil. Yakarak içiliyor ve çekerken öyle durup asılmıyorsun nargile gibi. Kısa kısa, pipoyu ilk yakarken çektiğin gibi çekmen gerekiyor. Detaylı yapılışını internette görmüştüm ben de zamanında, bulabilirsin aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 insan gibi için şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar