Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Olan varmi 1200m2 2 katli bi restaurant tasarladim. Bitirme projesi icin 3ds max de cizicek eleman ariyorum. tanidiginiz varsa cok sevinirim
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Çok yakın tanıdıgım var, sana öm atayım web sitesini.
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 2500 tlr dedi seninki mustafaoner (4ever) gulustuk sakalastik kapattim telefonu
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 500 liraya çizen bulursun araştır. lan zaten herşeyi program yapıyo millet bi dikdörtgen çizmeye milyarlar istiyo
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 materyaller vs hazır mı, yoksa şurası şöyle şöyle olacak mı diyeceksin?
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 hersey hazir ic mimari proje nerede ne var soyluycem ki zaten projede de yaziyo tasarim monilya koymadim mobilya tasarlamakla da ugrasmiycak yapan kisi para direk pesin nakit olarak vericem bana sadece 3d render lazim zor olmazsa bide video :)
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bitirme projesinde hala 3dsmax öğrenmemiş iç mimarlık öğrencisi? hangi üni bu?
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Napolyonn said: bitirme projesinde hala 3dsmax öğrenmemiş iç mimarlık öğrencisi? hangi üni bu? sadece ben bilmiyorum diyebilirim 3ds max de bi icmimari program degil eliyle cizemeyenler tercih ediyo ama bu donem vaktim olmuycak elle cizmeye o yuzden istiyorum okuluda soylemiyim bitirme alan cok az insan var :)
Lauranas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Pickles said: 500 liraya çizen bulursun araştır. lan zaten herşeyi program yapıyo millet bi dikdörtgen çizmeye milyarlar istiyo yorumun efsane olmus ya. evet bi tusa basiorum ben sandalye cikio mesela 2000 lira aliyorum. program super her sey tek tus basiyon kare falan cikio muthis. bi dikdortgenle olsa keske.
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Onun gibi mesleğe, yetiye saygısı olmayanlar oldukça daha çoook 5000 metrekare işleri 100 liraya yapar, 4000 kelimelik metinleri 500 liraya çeviririz...
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 olmaz ki.. lol çinden adam mı getirdiniz olm? bence rasmon yapar! ver gazı
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 tasarımını sen yap güzel yap istediğin parayı al eyw. benim iş dolayısıyla gördüğüm o kadar uçuk adamlar var ki tasarımı vercez koda çevircen diyoruz psd > html sitelerinin 50 dolara layıkıyla yaptığı işi adam 400 500 lira çekiyo. Hakedilcek iş var hakedilmiycek iş var. bi de kimse kendini padişahın sol tarafından çıkma bir bulunmazlığa sahip sanmasın
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Ben&Jerry's said: 2500 tlr dedi seninki mustafaoner (4ever) gulustuk sakalastik kapattim telefonu Ben arayacaktım :) keşke isim verseydim
Lauranas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 tasarimi kendi yapmasada sana bilgisini ve emegini sunuyor adam para karsiligi illa tasarim mi yapmasi lazim, adam hazir verilen isi bile profesyonelce ve eksiksiz yapiyorsa hakkettigi fiyati cekiyodur sana yaptirir yada yaptirmazsin. ucuz yapan adama gidiceksiniz ozaman, onunda neden ucuz fiyat cektigi mechul zaten bi eksigi olmasa neden ucuza yapsin dimi. bizim oglanda yapar bunu gibi bisi bu yada amcamin oglu 50 liraya yapiyo, e ozaman git ona abi. alirsin yada almassin.
Lauranas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ok abi sen oralara yaptir ozaman , gelipte burda bi diktorgen falan diyip isini layikigla yapanlari asagilama.
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 işini layıkıyla yaptığını nerden biliyoruz peki ?
Lauranas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 cok zor degil referanslarina bakarsin is vermeden once.
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 hayır demişsin ki işini layıkıyla yapanlara laf etme. layıkıyla yapan kime laf ettim burda onu soruyorum. ben diyorum ki işin ederinden fazlasını istiyor genel kesim. yani onlara laf ediyorum
Bone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Lauranas said: tasarimi kendi yapmasada sana bilgisini ve emegini sunuyor adam para karsiligi illa tasarim mi yapmasi lazim, adam hazir verilen isi bile profesyonelce ve eksiksiz yapiyorsa hakkettigi fiyati cekiyodur sana yaptirir yada yaptirmazsin. ucuz yapan adama gidiceksiniz ozaman, onunda neden ucuz fiyat cektigi mechul zaten bi eksigi olmasa neden ucuza yapsin dimi. bizim oglanda yapar bunu gibi bisi bu yada amcamin oglu 50 liraya yapiyo, e ozaman git ona abi. alirsin yada almassin. amma çemkirdiniz ha.
Lauranas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Pickles said: 500 liraya çizen bulursun araştır. lan zaten herşeyi program yapıyo millet bi dikdörtgen çizmeye milyarlar istiyo dedin ya ondan dedim. buyuk ihtimalle 2500 lira isteyen adam`i cok buldun onun icin yaa abi bi diktorgen cizio 2500 milyar alio yaee git 500 e yaptir dedin falan. neyse 2.si o parayi hak edip etmedigi konusu ona sen karar vermessin adamin yaptigi isin kalitesi karar verir, edigim gibi bakarsin adamin gecmis islerine guzeldir, kalitelidir belli olur o adama verirsin o parayi ter termiz isin biter. daha fazla tartismaya gerek yok isteyen, istedegi yere yaptirir isini.
Öne çıkan mesajlar