b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 biraz baktım ama pek işe yarar bir şey bulamadım. denemiş yapmış ve memnun kalan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 hekintoş yap daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 macosta virtual machine mi istiyorsun, virtual machine'de macos mu? eger ikincisiyse hackintosh konusuna giriyor, o da illegal oldugu icun yasak malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 aslında macosta win de illegal değil mi? snow leopard cd si bulabilirim sanırım şu an sordum. orijinal yükleyebilirim yani. biraz bakınca iyice, oluyomuş ama yine de risk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Bilgisayar Mac olmadıkça MacOS yüklemek yasal değil. MacOS orjinal olsa da değil yani. Mac'lere Windows yüklemek yasal. Bootcamp mi ne bir şeyler vardı dual boot olarak mutlu mesun kullanıyordun. MacOS içine VM kurma konusunda bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 paralells diye bişe vardı ama hangisini yapıyodu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar