zeper Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 eheueheu... utopia said: dasaaa haklı napalım böcek görünce bizden önce kaçan adamı olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 abi hamam bocegi fln gene bi nebze iyi geliyo bana ya, gecen baklonun kapisini acik biraktim aksam uzeri, birakmaz olaydim gece uyurken odada helikopter sesi fln duymaya basladim isigi bi actim perdede duran 2 adet mantis elim kadar ! hayvan bide cins ki sorma gitsin kafasini fln cevirip bakiyo "ne var bilader, ne ayaksin?" dermiscesine bi anten var wifi fln baglanir yani direk gozler fln cok ayri mevzu zaten resmen kavga ettim hayvanlarla ya ustune bastim ayagimi tuttu o derece gucluler... ayrica cok da cevik ve hizlilar yani ole yavas fln sanmayin bi kac terlik attim dodge etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 böcek iyi gene. hani böceklere fazlaca acımıyorsun nihayetinde. bizim eve öle bi süleymancık girmişti. yakalanmadan önce duvarla tavan arasında salak hayvan öle duruyordu. şöle bişi işte şimdi salak hayvan kıştan şultan, geh eppek vereyim, marul vereyim rüşveti ile açık cama yönlendirmeden hiç anlamadığı gibi pek de bi hızlı hareket edip kayboluyor ortamdan. hep de köşelerde.. baktık kavanozla da olacak gibi değil. ayrıca kuyruğu falan bırakıyormuş ele alınca, e duvar kağıdına da zarar o.. elektrik süpürgesi ile çekip kağıt poşetten dışarı bıraktık şaşkını.bu bizim eve giren değil bu arada. çekmedim foto falan o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 hehe elektrik süpürgesei mi :) haha süpermiş,yavrum yazık olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ölürmedik yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 süpürgeyle çekme aşamasını kastettim...;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 cübbeli hocaefendi bunu tek vuruşta öldüren 100 sevap point alır diyo, ben bikaç yüz xp kastım sırf bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 süpürge çekince kafasını şöle çizgifilmlerdeki gibi akıma kaptırmadan önce fıtı fıtı titretip içine girmişti borunun.. komikti bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 heueheu...dışarı çıkınca kurt deliğine girmiş de farklı bir evrene çıkmış gibi olmuştur hayvan..."neydeyim yaa".. dasaaa said: süpürge çekince kafasını şöle çizgifilmlerdeki gibi akıma kaptırmadan önce fıtı fıtı titretip içine girmişti borunun.. komikti bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 cambazct said: abi hamam bocegi fln gene bi nebze iyi geliyo bana ya, gecen baklonun kapisini acik biraktim aksam uzeri, birakmaz olaydim gece uyurken odada helikopter sesi fln duymaya basladim isigi bi actim perdede duran 2 adet mantis elim kadar ! hayvan bide cins ki sorma gitsin kafasini fln cevirip bakiyo "ne var bilader, ne ayaksin?" dermiscesine bi anten var wifi fln baglanir yani direk gozler fln cok ayri mevzu zaten resmen kavga ettim hayvanlarla ya ustune bastim ayagimi tuttu o derece gucluler... ayrica cok da cevik ve hizlilar yani ole yavas fln sanmayin bi kac terlik attim dodge etti abi naptın sen? ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 evde karıncalarla komün bir yaşam ortamı kurdum ben yanlız tezgaha çıktıkları zaman bir tanrının gazabı ile karşılaşıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bizim evde de geceleri dolanıyolar lan ilaçla bitmiyo ya nasıl önüne geçsek. eve fare mi alsam napsam. köpek varken yakalayıp yiyodu ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 direk velociraptor al. besin zincirinin en tepesine oturO/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bence sadece otur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 doktora otursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 çocukken yatağıma girip benle birlikte tv izlicek kadar yüzsüz olanları vardı evimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bunları en güzel çıplak ayakla eziceksin gerçi sonraki pisliğe de dayanmak lazım..bir ara yaşadığımız sevgili dairemizde bi dolu vardı bunlardan yumurtaları da hafiften şeffaf olur. habire çöp böcek dolardı bi ara Joe's Apartment filmindeki gibi yaşamaya başlamıştık heralde. bi de roboroach diye bir çizgifilm vardı nerden geldiyse aklıma. orda sevimlilerdi gerçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 cambazct said: abi hamam bocegi fln gene bi nebze iyi geliyo bana ya, gecen baklonun kapisini acik biraktim aksam uzeri, birakmaz olaydim gece uyurken odada helikopter sesi fln duymaya basladim isigi bi actim perdede duran 2 adet mantis elim kadar ! hayvan bide cins ki sorma gitsin kafasini fln cevirip bakiyo "ne var bilader, ne ayaksin?" dermiscesine bi anten var wifi fln baglanir yani direk gozler fln cok ayri mevzu zaten resmen kavga ettim hayvanlarla ya ustune bastim ayagimi tuttu o derece gucluler... ayrica cok da cevik ve hizlilar yani ole yavas fln sanmayin bi kac terlik attim dodge etti hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 @dasaaa o süleymancık süper hayvan yaa hele yavrı olanları maşallah tosuncuklar yazlıkta cirit atarlardı pek bi sevgi beslerim kendilerine duvara tırmanır ere düşünce de şap diye ses çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ya bazen öyle acayip hayvanatlar denk geliyor ki olacak iş değil. eve o uçan yaratıklardan girdi bir seferinde. arkadaşın bildiğin nufus kağıdı falan var. bir kutu şeltoks sıktım üzerine dönüp abi beyaz peynir de var mı dedi. 9-10 defa gazeteyle vurdum. arada benim kedi zıplayıp tokat falan attı hayvana. bana mısın demedi. barınağa verdim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Yazlikta bu canlilardan feci tiksiniyor ve tirsiyorum. Bunun bam güm carpa carpa gezmesinden. Eger üzerinize filan konarsa kenetleniyo ve ittirmek suretiyle üzerinizden atamiyosunuz. Bi de kizlarin sacina filan yapistigi oluyo. O an ölmek istersin o derece kabus. Nefret ediyorum bunlardan. Avuc kadarlar. Bilincsizce yiyip sisiyolar sonra kendilerini tasiyamiyolar. Bi de insanin suratina carpma ihtimalleri var. Navigasyon denen olay yok hayvanlarda. Igrencler Bunlari incelemeyi cok seviyorum. Ama korkuyoum da ayni zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 süleymancık da var benim evimde bi kere gördüm yatağımın orda sonra görmedim gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Süleymancık bi tane çıktı geçenlerde, evdeki iki kediden zor kurtardık hayvanı. Kaçtı gitti sonra ama biz yattıktan sonra geri gelme hatasını yaptıysa sonu çok kötü olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 küçükken yan komşumuzun adı süleymandı.apartmanda da paso süleymancıklar dolanıyodu annebabası böcek adı takmış diye üzülüyodum adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar