Wispy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Şimdi numaramı vermek istemediğim bir durum var. Karşı tarafın sms atıp benim de okuyabileceğim bir servis var mı acaba ? Mesaj gönderme değil sadece mesaj alıp okuyabileceğim bir numara hizmeti istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 10 liraya fake hat al bitane bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 böyle bişeye talep çok az olacağından kimsenin projelendirebileceğini sanmam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 vardı turkcell in böyle bir servisi.. sana farklı bir numara tanımlıyor. o numarayı veriyorsun. ordan arıyor seni yada sms gönderiyor. sonra istediğin zaman o tanımlanmış numarayı iptal edebiliyosun değiştirebiliyosun vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 evet turkcell in numara maskeleme gibisinden bir hizmeti var. İnternet sitesinde yazıyordur, oraya bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 turkcelle hayata bağlanmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 edit: yanlış yere post attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Wispy said: Şimdi numaramı vermek istemediğim bir durum var. Karşı tarafın sms atıp benim de okuyabileceğim bir servis var mı acaba ? Mesaj gönderme değil sadece mesaj alıp okuyabileceğim bir numara hizmeti istiyorum.eğer iphone veya andorid tarzı bir telefon kullanıyorsa,fake call programı işine yarar ve ücretsiz bir appdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 vodafone da vardı, sen istediğine msajı atıyodun, karşı taraf bi kod girip aynı numaraya geri mesaj atıyodu sana mesaj atmak için, ama adı aklıma gelmiyo, fakat vardı. Bilmiyorum hala varmı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 mobil cihazlar bölümünde işin guruları direk şefkat gösterirler sana. onlar iyi biliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar