nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Selam, Bugün yeni 2+1 hoparlör seti aldım, logitechZ serisiymiş. Neyse bass'ı aşırı açık. Dizi izliyorum, sabaha kadar da izlerim, sesi duyabileceğim kadar açtığım zaman normal seste sorun yok ama masam yine de titriyor bastan ve tabi o titreşimler ve diyalog harici seslerin genel yükseksliği sıkıntı yaratıyor. Evde izolasyon pek iyi değil, komşularla sıkıntı yaşamak istemiyorum. Subwoofer üzerinde bass ayar düğmesi vs. de yok, o yüzden bass'ı kısabileceğim, kolay kullanımlı equalizer programı arıyorum. Şimdiden teşekkürler :) edik: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ses kartınla gelen driver da olması lazım zaten böyle bişey + izlediğin programda da olması lazım bs playerda mesela eq ayarı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Benim kullandığım programda da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Laptop kullanıyorum, öyle pek iyi bir ses kartı yok sanırım. Programda equalizer var tabi de her programda ayarlamak istemiyorum. Stream videolarda da olacak muhtemelen aynı sorun. O yüzden daha genel bir equalizer programı biliyorsanız çok makbule geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar