Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 of bugun doktor antibiyotik verdi 10 günlük. boğaz iltihabı için. yılbaşı vardı içcektik eğlencektik felan:/ yılbaşından sonra başlasam olmaz mı? geçiyo da boğaz hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 olur olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Ayın 31'i sabahına kadar kullan atibiyotiği 31'i içme,al alkolünü sonra devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 3 günlük antibiyotik var, citromax ismi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 öyle yapsam olur mu ki yaw:D of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 olur neden olmasın ben geçen sene öyle yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 fede said: olur olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ya zaten öhö diyince antibiyotik veriyo doktorlar.bünyeye yazık. içme hem bakarsın daha erken sürede düzelirsin yılbaşında da üççüs beşşüss :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ya zaten boğazım iyileşiyo gibi daha 1 ay önce yine ağrıodu geçti kendi kendine ama işte bak yine başladı. ben diom ki yılbaşı geçsin işte içerim ya MİKROBU FALAN öldürmez mi yine o bulup bünyede illa boğazın ağrıması mı lazım içerken şunu biri açıklasın bana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Abi doktor dedigin adam sana cep telefonu kakamaya calisan bi insan degil. Niye gereksiz yere ilac yazsin. Bogaz iltahabi öyle cok ta basit bi rahatsizlik degil. Ve hastaliklari ilac alm,adan kendiliginden gecmesini beklemek kalici hasarlara yol acabiliyor. Simdi fark etmesen ilerde cikar kokusu. Ve eger doktor o antibiyotigi 10 gün al dediyle de alin abi. Iyilesme sürecinde ben iyiyim deyip birkamayin yarida. Bu da cok önemli. Eger hastaligi ilacsiz gecirmeyi göze aliyosan alkolü de antibiyotik alirken kullanmayi da göze alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ilaç firmasıyla anlaştığı için kakalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 A ilacini yzamaz da b ilacini yazar. Bos yere ilac yazmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 o zaman yılbaşını bir duble rakıyla geçireyim artık ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ben antibiyotik üzerine içtim çok bişey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 nomsaR said: ben antibiyotik üzerine içtim çok bişey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 zaten sorun orda bişey olmamasında=) yan etkiden falan diil de ilacın etkisini ortadan kaldırdığı için alkol yasak diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Her ilaç alkolle etkileşmez.. alkol kimi ilacın etkisini arttırır kimininkini azaltır. Araştır bak seninkinin alkolle arası nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Marveloth said: A ilacini yzamaz da b ilacini yazar. Bos yere ilac yazmaz gecen gun hastane duvarindaki afis dikkatimi cekmisti. Dunyada en cok antibiyotik kullanan ulkeymisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ya başla ya başlama...ara vermek çok saçma çünkü o güne kadar vücuduna almış olduğun o antibiyotikler hiçbir halta yaramamış olduğu gibi sen yediğin yan etkilerle oturuyorsun...6 saatte bir alman gerekiyor, 6 saati geçirdin mi püff balkabağı...Sen boğazın için sıcak nane limon falan yap,kesmezse bal-karabiber iç, bol bol da C vitamini al(meyve yiyerek), boğazını da sıcak tut,atkı falan sar bir şeyciğin kalmaz;)...geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 boğaz için antibiyotiğe gerek yok antibiyotikle 7-8 günde antibiyotiksiz 8-9 günde geçen bi hastalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Faranjit viral ise antibiotik tabii etki etmez ama bakteriyel ise pek de güzel iyileştirir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Her zaman demişimdir alkolik hareket engellenemez.. Salla sonra içersin ilacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar