Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sorunlar bitmiyore

Joker

Öne çıkan mesajlar

Joker said:

şimdi benim 2.5 yıllık kız arkadaşım var. biraz problem yaşıyoruz. Kız konuşmak filan istiyor mesela. Ne konuşabilirsin ki abi bi kızla? havadan sudan konuşuyorum. susuyorum sonra.

kızla konuşacak bir şey bulamıyorsan ona yeterince yakın hissetmiyorsun. bitirmelisin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Joker said:

şimdi benim 2.5 yıllık kız arkadaşım var. biraz problem yaşıyoruz. Kız konuşmak filan istiyor mesela. Ne konuşabilirsin ki abi bi kızla? havadan sudan konuşuyorum. susuyorum sonra. sustum diye olay çıkıyor. işte ilişki sorgulamalar filan. kız çok seviyor bırakamıyor. ben çok sevebilen bi adam değilim sanırım. içimde bişiler kıpraşıyor ama ne bileyim. fall in love durumu olabilen bi adam çok değilim galba. logic mogic hede hödö.
kız ailesinin yanına japonyaya döndü. herseferinde ilişki sorgulamalar filan beni çok geriyor. insanların kalbini kırmaktan nefret ederim. çat diyede ayrılamıyorum o yüzden. ama uzattıkçada umut vaadeden gibi oluyorum. ortada kaldım napsam bilemedim. kızı üzmekten korkuyorum. yoksa ilişkiyi devam ettirerek zaten üzüyormuyum bilmiyorum. confused filan yane

:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...