Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 who knows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 fede said: adam şizofren beyler kendi kendine cevap veriyo ahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Joker said: şimdi benim 2.5 yıllık kız arkadaşım var. biraz problem yaşıyoruz. Kız konuşmak filan istiyor mesela. Ne konuşabilirsin ki abi bi kızla? havadan sudan konuşuyorum. susuyorum sonra. kızla konuşacak bir şey bulamıyorsan ona yeterince yakın hissetmiyorsun. bitirmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 herkes aynı şeyi söylemiş zaten, neyse vurmayalım, ölmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 son bi sevis bakalim ne hissedeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Joker said: Kız konuşmak filan istiyor mesela. Ne konuşabilirsin ki abi bi kızla? havadan sudan konuşuyorum. susuyorum sonra. deneyimle sabit, hatun kısmına heleki aynı evde yaşıyorsan wow zehrini akıtacaksın, sonra oda rahat sende rahat wowhead sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Marveloth said: Bu yaptigin bencilligin daniskasidir kusura bakma. Kizi ümitlendirmissin, yalan söylemissin. Sana 2,5 senesini vermis. Sonra da ay yok ben ask adami degilim sanirim diye konusmak cok ayip olmus. Sevmiyosan ayrilirsin. destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Seele said: son bi sevis bakalim ne hissedeceksin. AHAHAHAHHAH >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacino Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 adam fall in love olamayan sessiz sakin bi fake beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Joker said: şimdi benim 2.5 yıllık kız arkadaşım var. biraz problem yaşıyoruz. Kız konuşmak filan istiyor mesela. Ne konuşabilirsin ki abi bi kızla? havadan sudan konuşuyorum. susuyorum sonra. sustum diye olay çıkıyor. işte ilişki sorgulamalar filan. kız çok seviyor bırakamıyor. ben çok sevebilen bi adam değilim sanırım. içimde bişiler kıpraşıyor ama ne bileyim. fall in love durumu olabilen bi adam çok değilim galba. logic mogic hede hödö. kız ailesinin yanına japonyaya döndü. herseferinde ilişki sorgulamalar filan beni çok geriyor. insanların kalbini kırmaktan nefret ederim. çat diyede ayrılamıyorum o yüzden. ama uzattıkçada umut vaadeden gibi oluyorum. ortada kaldım napsam bilemedim. kızı üzmekten korkuyorum. yoksa ilişkiyi devam ettirerek zaten üzüyormuyum bilmiyorum. confused filan yane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 salvation said: Seele said: son bi sevis bakalim ne hissedeceksin. AHAHAHAHHAH >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightshift Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Joker said: şimdi benim 2.5 yıllık kız arkadaşım var. Ne konuşabilirsin ki abi bi kızla? kız ailesinin yanına japonyaya döndü. kız japon mu bır kere oyleyse konuscak cok seyın olması lazım degılse daha cok konusacak seyınız olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Red said: 2.5 yıldır beraber oldugun insanla hala ne konusulabilir ki kızla diyorsan yazık etme kıza ayrıl gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar