original_oguz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ben kablo net almayı dusunuyorum.sitesine girdiimde ethernet ve guc kaynagı ile ilgili bazı seyler yazıodu.bunlar bilgisayaarımda yok.olmasa olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bir soru oldu kusura bakmayın artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 kablo internet için, bir kablo tv hattı bir kablo modem bir ethernet kartı gereklidir. neden kablo tv hattı gerekli? Kablo interneti ordan kullancaksın, dial-up'ı telefon hattından kullanman gibi. neden kablo modem gerekli? Kablo TV hattındaki verileri internete çevirmek için. Aynen Fax/Modem'lerin de yaptığı işlem. Ama Fax/Modemler telefon hattını kullanıyor. neden ethernet girişi (ethernet kartı) gerekli? Çünkü Kablo Modem'i o girişe takıp kullanabilirsin. Ethernet Kartın yoksa, kablo modemi bilgisayarına bağlıyamassın. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Ağustos 2004 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatneren Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yeni satılanlar da nasıldır bilmem ama eski şu scientific atlanta mıydı neydi o markalarda ethernet alman şart değil ben usb girişi ile kullanıyordum.[signature][hline]herkes dünyayı değiştirmek ister ama kimse kendisini değiştirmek istemez. Victor Hugo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 sadece modem alıcan ki onuda zaten adamlar bağlamaya gelirken getiriyolar,modemi bağlamak içinde bi ethernet kartı alıcan usb bazen sorun yaratıyo en iyisi ethernet[signature][hline]Biz arzulanana değil arzulamanın kendisine aşığız M. Ali Yılmaz Campbell için: "gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 kablo modeme yeterli olacak kadar iyi bi ethernet kartı kaca alırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 7-8$ a satıyolar galiba 3com filan al işte[signature][hline]Biz arzulanana değil arzulamanın kendisine aşığız M. Ali Yılmaz Campbell için: "gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 tamam teşekkürler yardımlarınız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 USB den de baglanirsin ama hem daha yavas olur hemde USB den baglaninca modem e birseyler olabiliyo.Elektrik geliyor galiba USB den ama tabiki en temiz i Ethernet :D [Bu mesaj Ringwraith55 tarafından 27 Ağustos 2004 15:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 güç kaynağı lazım değil diosunuz yani?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ya kafanı onlarla karıştırma zaten kablonet e gidince onlar sana modemi satiyor onu alip bilgisayarindaki ethernet karına bağlican sonra kablocular gelip bakcak açıcak vs[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Var gene guc kaynagi.Herkesin dedigi gibi ethernet le kullan sen ben sadece extra bir bilgi soyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: original_oguz, 27 Ağustos 2004 15:31 tarihinde demiş ki: güç kaynağı lazım değil diosunuz yani?? guc kaynagi derken UPS'den mi bahsediyorsunuz? Eger UPS'den bahsediyorsaniz kesinlikle gerekli.. KabloTV-NET kutularina bazen sinyal arttirici takiyorlar ve bu modeve gereginden fazla elektrik gonderiyor.Bu nedenle benim bir suru ethernet kartim yandi.Bir keresinde boardim da yanmisti. Bu nedenle kablo net'lere uyumlu bir voltaj denetleyici ozelligi bulunan UPS oneririm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar