Somon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 sharky said: Canim 16 mbps gibi bir hiz icin illa fiber bir kablo gerekmiyor. Bakir kablo gayet guzel 16 mbps gibi bir bandwith i kaldirabilir. Onemli olan nasil bir kablo oldugu ve nasil sarildigi onun. Her neyse, yine de bakir kablo 16 mbps gibi bir bandwith te problemsiz calisir. Sorunu surekli bakir kablolara yuklemeyin :) adam tesisatçı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 yardım lazım wirelessla ilgili ağ kablosuyla 13mbit civarı goruyorken wireless hızım modemin 1 metre yanında bile 4-5mbite düşüyor pikatel airmax 101 var.acaba modem mi pörtledi 2 laptoptada denedim baya bi hız düşüşü oluyor 13mbit nere 3-5 nere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 toggie said: iyi de o zaman fiber niye var abicim? bu devirde bakır kablodan internet mi kaldı artık. Fiber daha kaliteli elbette. Kurulumu daha problemli ve maliyetli ama ne manyetik alandan etkileniyor, ne uzak mesafelerde sinyal kaybı yaşanıyor, çok daha yüksek bandwith leri destekliyor. Benim dediğim 16 mbps gibi düşük bir bandwith için bakır kablo yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Forumdaki Yazıya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?5,5284790,5384559#msg-5384559 Red said: yardım lazım wirelessla ilgili ağ kablosuyla 13mbit civarı goruyorken wireless hızım modemin 1 metre yanında bile 4-5mbite düşüyor pikatel airmax 101 var.acaba modem mi pörtledi 2 laptoptada denedim baya bi hız düşüşü oluyor 13mbit nere 3-5 nere Modemde donanımsal problem olabilir, ya da wireless 'u kullandığın frekansta çalışan bir sürü rf ürün olabilir etrafta. Kanalı falan değiştirmeye çalış. Ama 13 mbps ten 4-5 mpbs e düşmek biraz fazla bir değişiklik. Bana donanımsal problem gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 yok ne yaparsam yapayım en fazla 7mbit görüyor yani o aradaki 6mbit çok fazla bence ki 7mbit civarlarında sabitte kalmıyor.4 e 5 e düşüyor sanırım modemi degiştirme zamanım gelmiş.ne modem tavsiye edersiniz sinyal sıkıntısı olmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 tt'yi aradıktan sonra duzeltmeleri ne kadar surdu? bi de kestiler mi baglantını duzeltene kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 modemi kapatmayın dediler.net falan gitmedi fakat kabloluda 13mbit görmüodum yani onları aradktan sonra 13mbit gördüm da beinm wireless gitmiş ama modem degişmem lzm bide sabah gelmişler sanırım aradılarda uyuodum çok erken aradılar belki sabahta bişi yapmıslardır kaç gundur 3-4 mbitlerdeydim şimdi 7 bucuklarda sabitlendi gibi.bide wireless sıkıntı olmasa 10 görürüm herahlde aramadan düzeltmiyor amcalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 aradıkları zaman sorununuzu düzelttik diye bilgi veriyolar genelde. beni de aramışlardı. yav bu hattın kaldırıp kaldırmama olayını nasıl öğreniyoruz agalar? adsl2 ye gecmek istiyoruz ama beceremedik sdfg. santralden hattınızı kontrol ettirin falan demişlerdi. modem arayüzünde ulaşılabilir hız 21mbit civarında-ki bu daha önce 12mbit civarındaydı-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 444 1 444 ü mesai saatleri içinde arayıp santral durumunu öğrenebiliyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 çok sağol prondir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 smile'ı aradım elmas diye bi hatun cıktı sizin santral cok uzak dedi. bu sekilde surekli koparsınız tabi dedi. 4mbit'e sabitleyelim kopma yasanmaz dedi. zaten tarife degistirdigim zaman kampanya ile 12 ay 50% indirim alacaktım, o gerizekalı kampanyayı da gecmemis sisteme aynı faturayı veriyormusum. hepsini hallettik. ama 8mbit yerine 4mbit alıcaz :'( farketmez gerci o da yetiyo. indirecek bisey bulamıyorum zaten bi sure sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Napolyonn said: nileppezdel said: batsın şu şerefsizler ya :( batarlarsa yerine ne öneriyorsun? merak ediyorum şunu yazarken ki fikirlerini. adam hem politik olarak yanlış hem türktelekomu bile savunuyor şaştım kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 inadına yapıyor ya, yapmıyorsa kendi için daha kötü zaten, yazık lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 "Cin Ruhi" said: paketlere bakıyorum da, şimdi gördüğüm kadarıyla limitsizler şunlar var: adsl olarak 8mbps'e kadar 54,90tl 8 mbps 109tl adsl2+ olarak 16 mbps'e kadar 59 TL yanlış anlamıyorum di mi? 8mbps'e kadarla 8mbps arasında bu kadar fiyat farkı olduğuna göre bi hız farkı da olması lazım di mi yoğun saatlerde? e böyleyse kim alır ki 8e kadar 55 verip 16ya kadar 59a varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 böyle böyle zorluyolar insanları. bi 5 bi 5 daha hoop artıyo faturan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 2011 yılındayım hala 1mbit 4 gb kotalı internet kullanıcısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 FAQIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 16 mbit limitsize geçme konusunda tereddüt ettim, telekomu aradım, hattım destekliyor fakat telefondaki adam hattınızda sinyal zayıflaması var dedi. Evim gayrettepede ve telekoma en fazla 100 m uzaklıkta. En fazla kaç mbit alırım dediğimde 10 mbit alırsınız dedi. 10 mbit alırsam eyv yeter ama herkes kopmalardan, netin kalitesizliğinden bahsetmiş. Şu an 2mbit sınırsız kullanıyorum, kampanya devam ettiği için 50 lira ödüyorum ama önümüzdeki ay 70 vermeye başlıcam sizce 16mbite geçmeli miyim? her türlü 16mbit mantıklı gibi ama ne bileyim, tereddüt ediyorum fdsdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 geç abi durduğun hata. hattının kaldırdığı kadar alırsın mis gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Innuendo said: su an ttnet sitesindeki fiyatlar mi en son yoksa yeni paketler mi gelecek? (adil kullanim sonrasi limitin 1mbs olacagi gibi) suna cevab veremediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ya bırak allasen sene oldu 2011 - 8 mbit internetle youtube da video bile izleyemiyorum.. şaka gibi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 valla bende 2 gundur yutup kanser ediyor bu arada şeyi sorucam ben geçen gün tam seviniodum 13mbit goruyorum diye bu sefer modemde aygıt bilgisinde 16mbit olan hızım 10mbit olarak gozukuyor yani hızımı düşürmüş lavuklar.yine 8 mbiti geçemez oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 sene 2011 youtube u hızlı calıstırmak için hala speedbit kullanmayan insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 nasıl kullanılıyo lan o ilk defa duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bu 16mbit tarifesi kıllandırıyo beni ya 4mbite 80 lira verirken hiç baglantı sorunum yoktu.ki o paket 90 lira oldu artık.şimdi 59 kaat veriyoruz diye yaşamadıgım sorun kalmadı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar