Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1mb dan fazla upload ve free host :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya brinkster kıllık cıkartıp 1mb dan fazla upload ettirtmiyor varsa bildiğiniz şöyle 10 mb falan yeter diye düşünüyorum ama 1 mb dan fazla upload yaptırmak zorunda...[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]
Mesaj tarihi:
tripoid lycos izin veriyor . rekorum 20.4 mb :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
looooo saol chemy[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]
Mesaj tarihi:
abi iyide burası domaindlx ile aynı yani buda mp3 upload etmeme izin vermezki?[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]
Mesaj tarihi:
tripoid lycos mp3 e de izin veriyor . az önce denedim upload ediliyor :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum
En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ok bab saol[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]
Mesaj tarihi:
Tripod izin vermiyor sanırım, ben MP3 upload ettim, ertesi gün girdiğimde hesabım illegal dosya içerdiği gerkçesiyle silinmişti. Aman dikkat...[signature][hline]dark is the sunlight or im blind forever
Mesaj tarihi:
mp3 illegal bir dosya değilki . sadece satmak hede hödö yasak . kendi cd ni mp3 formatında sanal olarak muhafaza etmek serbesttir :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum
Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Biliyorum.. Ama bunu internet üzerinden, sahibisinin izni olmadan yaymak yasal değil sanırım.. Ya da dur ben şu James'e bi e-mail atiim :D[signature][hline]dark is the sunlight or im blind forever
  • Yeni Oluştur...