Rerore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 istiridye kapak diye geçiyor ama güzel bir tabir değil gps olsun, fotoğraf iyi çeksin ekranı internet kullanımına uygun olsun, ekranı büyük kendisi zarif olsun 3710 vardı bi aralar şimdi yok piyasada bu tip güzel telefon yok önceden samsung yapardı bir buldurun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 modasi gecti, artik oyle telefonlar pek uretilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 modayla ilgisi yok yapamıyorlar benim istediğim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 yok yok modası geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ciks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ben ayni sebepten hala moto razr2 kullaniyorum ceket cebi vs icin. istediklerine en yakin blackberry 9670 var, onu da gayet basarisiz ve estetik yoksunu buluyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Blackberyde vardı öyle bir model. Zaten kapaklı smart phone doğru dürüst olmadığı için (gps fln olsun dediğin için söylüyorum) pek bir alternatif bulabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Nokia E66 var ama kayar kapaklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 hala çıkarmadılar bi tane adam gibi bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 abi kucuk estetik telefon yok artik piyasada, bi smartphone modasi almis basini gidiyor, elimden buyuk telefonlar hepsi, cebe girmiyor. hepsi dokunmatik bide. telefon alcaktim iste guzel telefon bulamadim, benimkinin bataryasini degistirdim... telefon dedigin sms atar, konusma yapar benim gozumde hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 sonyericsson z serisi vardı, z610 falan ama onların da modası çok geçti yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 motorolla rzr2 var.. her ne kadar eskimiş olsada iş görür bence.. hani kapak yerine, kızakta olursa blackberry torch 9800 derim başkada bişiy demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 selçuk senin gibi bilgisayarcı adam hala telefon sms atar telefon eder demesin allahaşkına ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehmetalp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ben kapaklı veya kızaklı telefon asla tavsiye etmem. yahu arkadaş hemen hemen hepsinde ya görüntü gider. ya tuşlarla ekran arasındaki bağlantıya bişey olur bilmem ne olur. benim vardı bir tane samsung hep servisteydi kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yesim1907 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 yeni bir üye olarak kızaklı bir telefonum olduğunu ayrıca 3 senedir de hiç bozulmadığını belirtmek isterim. dokunmatikler düştümü yaptırmak bir dünya para.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 durgun yine piyasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 dostum asla bulamayacaksin TRde oyle bi telefon. yok cunku bi esdeger, ne bilim istekleri karsilayan. ben tam 1 sene arastirdim da bulamadim. bi tek SE W910i bulmustum ama o da yok iste. lanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 normal dokunmatik bi telefon al. sonra da kapaklı kılıf al. oldu mu sana kapaklı telefon? problem cep telefonu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 önceki sayfada verildi mi bilmiyorum da şöyle bişeye denk geldim. samsung galaxy wave serisinden.. http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s7233-wave-723/productDetails.aspx?productId=telcepsams7233w&categoryId=371946 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 kozalak said: normal dokunmatik bi telefon al. sonra da kapaklı kılıf al. oldu mu sana kapaklı telefon? problem cep telefonu? :D off ben yaptim bunu benim x8 e alet ne icinden ne kufurler etmistir kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Sıfır 3710 bulabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 geçen teknosada 400 e 3710 gördüm alayım diyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar