aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 titfck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 aquila i hate u! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 oha lan madalya almışım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 meme ucuyla penisi kiyasladigina göre, sana kötü haberlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 barbu said: penis gibi sen her gordugun organin ucuna ayni muameleyi yapiyosan isin zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 hay azini öpim aquila! oh wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 sen de karar ver artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ok veriyorum bu sefer. smarthan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 MARVELOTH said: meme ucuyla penisi kiyasladigina göre, sana kötü haberlerim var PAUAHSDUAHSDUIHAISDHAISDHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 her gördüğüme aynı muamale yapmam tabiki. ama ikisinin de seveni var. saygı duyarım. ama küfür de değil yani. napalım ikisinin de ucu varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 lan kufur olan o degil zaten, teyallam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 hadi ipucu verelim arkadasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 sölesenize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 gidip kapısına dayansın bence http://www.youtube.com/watch?v=V9n4b9bg4YI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 seni mi gerdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 AHAHAH AYNISINI YAZMAYA GELMİŞTİM abi ya ağzımdan aldın lafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Abi azicik cok hücreli davranin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ona kucuk surprizler yapsin? bunu yazabilecegim en tehlikesiz topic buydu herhalde, mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 geldi seni mi gerdi? -- vah vah geç kalmışım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Abi seni mi gerdi yazmaniz bi ise yaramiyo. Olayin kahramani ben oldugum icin otomatik ben geriliyorum evet. Yaraticiliginizi baska topiclere yönlendirin. öpüldünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Haci eleman pipimde değil diomuş yani "bir arkadaşın" e ozaman sen niye pipileyip "bir arkadaşın" için başlık açıosun. Sende sal gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Sen sitem et diye aciyorum abi, sen burda egonu tatmin et beni azarla diye. Rage'ini kus diye aciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ya böyle kendi kendine s.d.k yarışına girmiş tipler için en iyi yöntem şudur.laf soktuğunu sandığı anda o ortamda tam da kalabalığın ortasında direkt kendisine:durumun farkında olduğunu,ama boşa enerji harcadığını,iplemesi için çok daha zekice şeylerle gelemsini falan söylesin cool bi tavırla eheue cidden işe yarıyo ha ben yaptım oldu. kalakalıyo kişi öyle bi tavır beklemediği için.ama burda altın kural cidden iplemediğini karşısındakine hissettirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Biraz feminen bi davranis olur gibi. Rage'den ciktim zaten. O an ettigi laflar kulagima gelince sinirlenmistim. Zerre kadar umrumda degil yani ne halt ediyosa. Eskiden de olsa yakin bi arkadasimdi. Bu tür degerlere önem veririm. Bana dogrudan bi zarari olmadigi sürece sorun yok. Havlayan köpek isirmaz misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ahaaha e millet bunu dedi diye atarlanmışsın.olabilicek en olgun davranışı,durumu olduğu gibi yüzüne vurmayı tavsiye ediyoruz feminen diyosun. eyy günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar