Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Simdi benim bi arkadasim var. Bu arkadasim yaklasin 2 sene öncesine kadar bi arkadasiyla baya samimi kankaydilar. Sonra bazi uyusmazliklar olmus benim arkadas bunla muhatabi kesmis. O gün bu gün hep arkasindan atip tutmus o eleman. Her ortamda etmedigi laf kalmiyomus. Tabi benim arkadas hic umursamamis. Dedigine göre o eleman zerre kadar seyinde degilmis. Acip iki cift laf etmeye bile degmezmis. O gün bu gün hala seviyesizlikte sinir tanimiyomus. Simdi bu benim arkadas ne yapsin. Yanimda o söyledi ben yazdim. Inanmiyosaniz buyrun resim koyim. http://us.123rf.com/400wm/400/400/eastwest/eastwest0608/eastwest060800012/486403-zwei-junge-asiatische-m-nner-die-auf-einer-laptop-computer-arbeiten.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 gözüne çin çubuğu soksun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 arkasından atıp tutuyo öbür eleman, senin arkadaşın da amaan bırt mı diyo? nası delüğanlusunuz olm gidin kırın aazını burnunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 montla sıçtırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 parmaklarını bükerek parmak uçlarını avcunun içine değdirsin, baş parmağını da parmaklarının üzerine katlayıp o elini arkadaşının suratına hızlıcana ittirsin ve bir temasta bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 içimizdeki sadistler topiği olacak benden söylemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 facebookta duvarına kötü kötü şeyler yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 anlamadık biz pati'ye giren 2 yakın arkadaş var sonra bunlar bozuşuyo diğeri arkadan laf ediyo falan da diğer akıllı arkadaş da bu konuyla mı iğneliyor aklınca? valla anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 hiç bişey anlamadım ama arkadaşındır kesin AHAHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 vay anam vay neler dönmüş serhat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ne yapıyorsan ona devam et? farklı birşey yapmak zorunda mısın? edit: o arkadaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Git konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 sevmiyorum ama abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 zerre şeyinde değilse noldu da takmaya başladı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Kulagima geliyo edilen laflar. yani arkadasimin kulagina geliyo. o da sinirleniyomus haliyle cocukcagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 olay ne ben anlamadım tamam arkadaşınla küsmüşsün ee :) ya dövüceksin yada sallamıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Uzun lafin kisasi, bende bunun bütün kirli camasirlarini ortaya dökim, sevgilisinden ayrilmasina bile sebep olim, yakin arkadaslariyla arasi bozulsun mu yani? yakisir mi bu bize? Intikam alicam diye adamin hayatina balyozlami girim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 "bir arkadasim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 meme ucunu sikip istiklal marsini tersten okutsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Marveloth said: Uzun lafin kisasi, bende bunun bütün kirli camasirlarini ortaya dökim, sevgilisinden ayrilmasina bile sebep olim, yakin arkadaslariyla arasi bozulsun mu yani? yakisir mi bu bize? Intikam alicam diye adamin hayatina balyozlami girim... Bunları yapmıyorsun, gidip dövmüyorsun, konuşmam sevmiyorum diyorsun. Git at kendini köprüden de kurtul o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ben ölürsem üzülmez misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 senko said: meme ucunu sikip istiklal marsini tersten okutsun küfür var ban! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 meme ucu küfür değil. organın ucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 penis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar