Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadasimin derdi

Marveloth

Öne çıkan mesajlar

Simdi benim bi arkadasim var. Bu arkadasim yaklasin 2 sene öncesine kadar bi arkadasiyla baya samimi kankaydilar. Sonra bazi uyusmazliklar olmus benim arkadas bunla muhatabi kesmis. O gün bu gün hep arkasindan atip tutmus o eleman. Her ortamda etmedigi laf kalmiyomus. Tabi benim arkadas hic umursamamis. Dedigine göre o eleman zerre kadar seyinde degilmis. Acip iki cift laf etmeye bile degmezmis. O gün bu gün hala seviyesizlikte sinir tanimiyomus.

Simdi bu benim arkadas ne yapsin. Yanimda o söyledi ben yazdim. Inanmiyosaniz buyrun resim koyim.
http://us.123rf.com/400wm/400/400/eastwest/eastwest0608/eastwest060800012/486403-zwei-junge-asiatische-m-nner-die-auf-einer-laptop-computer-arbeiten.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Marveloth said:

Uzun lafin kisasi, bende bunun bütün kirli camasirlarini ortaya dökim, sevgilisinden ayrilmasina bile sebep olim, yakin arkadaslariyla arasi bozulsun mu yani? yakisir mi bu bize? Intikam alicam diye adamin hayatina balyozlami girim...

Bunları yapmıyorsun, gidip dövmüyorsun, konuşmam sevmiyorum diyorsun. Git at kendini köprüden de kurtul o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...