roket adam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ahahahah çok uykusuzdum, bi ara uyukluyodum böyle, herif dedi koltuğu çek geri uyu takıl falan, uyanık kalmaya kastım hayvan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Kızı roketlemeyi düşündüm bi an da yanında sevgilisi vardı. Kedi canını onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 aahahha adam tırsmış harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 lan herkes senin gibi kamyonculuk yapmıyor olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bu olayla tanışıp evlenen vardır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bana ulaşsaydı bulurudum ben ona bi kamyoncu. hem roket işini görmüş olurdu hem kamyoncu. adam ne idüğü belirsin almanlara gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Yok cidden enteresan tipler geliyo yani. Kız olsam tek başıma mitfahr'a bulaşmazdım. Ama değilim, sıkıntı yok :) Cebimde kalan 70 euroyu da harcarım viyana'da köpek gibi. Oooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 dönüşü ne yapacaksın.. O_O-buraya gerilmiş suratlı bi roketadam resmi koyuldu farzet- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 dasaaa said: dönüşü ne yapacaksın.. O_O-buraya gerilmiş suratlı bi roketadam resmi koyuldu farzet- beleşin tadını aldı artık, gittikçe maliyeti düşürüp daha tehlikeli işlere bulaşıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 "roket adam" said: ahahahah çok uykusuzdum, bi ara uyukluyodum böyle, herif dedi koltuğu çek geri uyu takıl falan, uyanık kalmaya kastım hayvan gibi. arabada uyuma küstürürsün, silme cam kırığıyla dötünü kestirirsin. evet arabam olursa ve bahsedilen olaya girersem böyle bir sticker yapıştıracağım arabama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Aynen öyle yani, mal gibi trenle falan gitmem. Zaten hayvan gibi gecikme oluyor, donuyorum tren beklerken. Ne gereği var sıcak sıcak rahat rahat gidebilicekken (ikilemeler anlatımı güçlendirmek için kullanılmamıştır pls tşk :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 said: beleşin tadını aldı artık, gittikçe maliyeti düşürüp daha tehlikeli işlere bulaşıcak sonra HOSTEL falan.. hep böle başlıyor bunlar zaten ah gitti böbrek oh yeah gitti popo gitti roketadam geldi roketiyehanım yapmayın evladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 [IMG=http://img137.imageshack.us/img137/2110/duedatereview.jpg][/IMG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ikshemstır.com/roket-mann-autofahrt-orgy-autobahn-outdoor-sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Hostelde kaldım ya, Amsterdam'daydım, onda da tektim. 8 kişilikti oda, her gün farklı tipler oda arkadaşım oluyodu, bi gün 70 yaşında yaşlı bi tip, bi gün oda boşken mastürbasyon yapan tipler, bi gün 5 tane ispanyol kız falan, bayaa maceralıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Raincloud said: dasaaa said: dönüşü ne yapacaksın.. O_O-buraya gerilmiş suratlı bi roketadam resmi koyuldu farzet- beleşin tadını aldı artık, gittikçe maliyeti düşürüp daha tehlikeli işlere bulaşıcak +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 trainspotting23 said: [IMG=http://img137.imageshack.us/img137/2110/duedatereview.jpg][/IMG] evet izledim bunu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ulan cesaret mi aptallık mı bilemedim ama adam hakkaten yapmış bunu, benim götüm yemezdi mesela. BRAVO ROKET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 AHAHHAHUAUHAHAUHAH abi adam kasıp uyumamış bide =)))))))))))) Harbi tırsmış lan ne ödlek pati ya asıudıuahds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar