goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Fistan said: nerde yeni yetme varsa sirk de soleyil i öğrenmiş youtube'dan açıp açıp arkadaşlarına izlettiriyor geçen gün şahit oldum ABİİ SEN ŞEYİ BİLİYON MU falan diye bi üni 1 öğrencisi. he canım he sen sanki sirk undergroundken buldun izledin de konuşuyosun:P senin zamanında yutub olsa sen de yapardın panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Knocked Up daydı sanırım, magic mushroom yiyip gidiyorlardı. Saçma salak filmin tek güzel sahneleriydi sanırım. O zamandan beri görmek istiyordum Cirque du Soleil'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Fistan said: nerde yeni yetme varsa sirk de soleyil i öğrenmiş youtube'dan açıp açıp arkadaşlarına izlettiriyor geçen gün şahit oldum ABİİ SEN ŞEYİ BİLİYON MU falan diye bi üni 1 öğrencisi. he canım he bu konuda çok şanslıyım ki. eski nesil bir ablam var. o izlettiydi bana ilk part part yutup değil, bütünüyle. ha ben yine paylaşırım yutuptan insanlara. bilmeyenler bilsin bilenler bilmeyenlere anlatsın. paylaşmak güzeldir bro. sen de çok ezme üni 1 leri yazıktır. abisin sen yol göster. torrent öğret çocuklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 çok iyimiş ya :), bende gitmeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 kürede motor çeviriyolar mı? yoksa gitmem..B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ayıp ettin, m.V=g diyip yaparlar onu da yeter ki sen iste (inşallah yanlış yazmamışızdır :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar