Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resto Druid Cataclysm


Absolut

Öne çıkan mesajlar

Druidin yeni hali hakkında bilgilerimizi burdan paylaşalın.
Elitistjerksı beğenmeyeneler olsada en sağlıklı ve uzun ömürlü bilgiyi oradan buldugumdan alttaki resto druid linkini paylaşmak istedim. Bir druidin expansion sonrası ihtiyacı olan birçok bilgiyi istatistiği hazırlayıp sunmuşlar.
http://elitistjerks.com/f73/t110354-resto_cataclysm_release/

Benim merak ettiğim şu an için bir druidin eğeri takımı kötü değil ise menimum hangi statlar ile HC heallemeye başlayabileceği. Ekte benim druid hanımkızım duruyor şimdi bunun statları mesela HCye yetermi yoksa daha gidilecek çok mu yolu var? Şu an bütün enchant ve reforge tipi şeyleri spirit ağırlıklı çalıştım çunku ilk zamanlar normal dungeonları dahi cıkaramıyordu manam. Eksik enchant ve belti bu akşam tamamlıyacagım cok pahalıydı almadım alıcam onları :P

DURU
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gearın heroicler için gayet yeterli. Mana sorunu pek yaşamazsın ama gene de innervate'i olabilecek en erken sürede kullanmaya çalış ki eğer fight uzunsa ikinci defa kullanabilesin. Tabard olarak ilk Dragonmaw'ı al. Epic belt ve neck var. Gear üzerindeki crit ve masteryleri duruma göre haste veya spirite reforgela.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tankta bi kere kesin 3x Lifebloom olması gerekiyor, sürekli. Talentle birlikte Lifebloom'un Clearcasting şansı da bayağı arttığı için ne zaman CC alsam duruma göre ya HT ya da Regrowth kullanıyorum. Kullandığım kişilerde yine duruma göre değişiyor. Herkesin HP'si full ise yine tanka atıyorum, olası alınacak damage'ı telafi etmesi açısından. Yok eğer HP'si az da olsa düşük olan başka biri varsa onun üzerinde kullanıyorum. Heroic'lerin ilk başları gerçekten çok zor oluyor. Kendiniz dahil party'deki diğer kişilere rejuv atıp üstüne wild growth kullanmak mananızın %30'unu falan götürüyor aşağı yukarı. O aşamada insan bayağı alışıyor zaten yeni healing olayına. Şimdi bana kolay geliyor heallemek. Fightları da öğrenince biliyorsunuz ne zaman tank dışında kim damage alacak vs. ona göre heallıyorsunuz. Heroiclere ilk girdiğimde aşağı yukarı her thrash pack sonrası su içerdim, şimdi boss'ları genelde full manayla bitiriyorum. (bazı bosslar hariç tabii).

Ha bir de, innervate'i ve tree form'u efektif kullanmak gerek. Ben innervate'i %70 mana civarına indiğimde hemen kullanıyorum. Tree formu ise ya manam bittiğinde ya da party/raid healing'in intense olduğu yerlerde kullanıyorum (SFK'nın ilk bossunun shadow phase'i mesela). Sınırsız kişiye Lifebloom atmak çok büyük avantaj, mana istemiyor gibi bir şey zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://eu.battle.net/wow/en/character/alonsus/dombili/advanced

tree form'da rejuv kullanmaman lazım zaten (gerçi sen regrowth demeye çalıştın galiba, rejuv zaten instant :P). herkese 3x lifebloom at, yetiyor her türlü. yetmese bile o kadar lifebloom arasından sürekli CC alıyorsun, direk instant regrowth atarsın. ben rejuv'u anca hani efflorescence kullanmak istiyorsam atıyorum. yoksa çok zor, mana sıkıntısı yaşamayacağımdan eminsem falan atıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tank üzerinde lifebloomları yenilenirken başka bir hot daha olup, masteryden yararlanmasına dikkat et. Rejuyu tank hariç party üzerinde olabildiğince az kullanmaya çalış ki en büyük oom olma sebebi gereğinden fazla reju kullanımı. Partyi, eğer tankın durumu iyiyse, WG üstüne nourish atarak (hem mastery, hem %20den yararlanması için) ve clearcastinglerle HT kullanarak heallayebilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...