Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni başlayan arkadaşlar varmı benim gibi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 ay kadar önce başladım. Arkadaşsızlıktan, neyin ne olduğunu çözme zorluğundan vs den dolayı bıraktım.

Ama biraz kasıp zorlarsan arkadaş edinirsen falan, oyunun gayet zevkli olduğunu düşünüyorum. Wow olmasaydı ben bırakmazdım şahsen.
Mesaj tarihi:
DERT3 said:

MERKEZ kanalına girdiniz mi_?

Evet ben girmiştim. Çok sessizdi. Yardımlaşma olmuyo vs demek istemiyorum da, ben zaten çok soru sorayım, cevaplarını alayımı seven bi tip olmadığım için sıkıntılı geçiriyorum oyunların başlarını kavrayana kadar...

Ama dediğim gibi oyun gayet güzel. Özellikle ilerilerinde guildle birlikte yapılan savaşlar vs eğlenceliye benziyo
Mesaj tarihi:
Boci said:

DERT3 said:

MERKEZ kanalına girdiniz mi_?

Evet ben girmiştim. Çok sessizdi. Yardımlaşma olmuyo vs demek istemiyorum da, ben zaten çok soru sorayım, cevaplarını alayımı seven bi tip olmadığım için sıkıntılı geçiriyorum oyunların başlarını kavrayana kadar...

Ama dediğim gibi oyun gayet güzel. Özellikle ilerilerinde guildle birlikte yapılan savaşlar vs eğlenceliye benziyo

Kanal modu değişince listede kimse görünmüyor. Gelince selam ver 10 dk sonra cevabın gelir çoğunluğu fleet de olunca sakat oluyor.
Mesaj tarihi:
Merkez kanalına girdim fakat cogu oyuncu ust duzey sevıyelere gelmış dogal olarak onlarla beraber takılma gıbı olanak olmuyor yenı baslayan arkadaslar varsa ben gerci minmatar ırkındayım ama

msn ekleye bılırlerse belkı beraber gorev yapma sansımız olur

[email protected] acc trial degıldır aktif olarak oynacagım not olarak belırteyım
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Eskiden bu iş için bir corp vardı fakat artık aktif değil.
Ondan yeni corp kurduk.
Şu anda yeni başlayanlar "Kuun-Lan Research Institute" a başvurabilirler.
Bu benim açtığım bir corp.
Empire a gelen bikaç eski oyuncu olarak npc corp lara vergi vermeyelim diye açtık sonra yenileride alalım dedik.
vergi 0 olduğundan başta rahat para biriktirirsiniz.
Oyunda oldukça yenilere yardımcı olmayada çalışıyorum.
Mesaj tarihi:
Lvl 4 görev yapmak yada nasıl yapıldığını görmek isteyen arkadaşlar olursa MERKEZ kanalında beni bulurlarsa kendilerine sağlam para kazandırabilirim. İrjunen de görev yapıyorum loot ve salvage yapmıyorum çoğu zaman . Çok nadir olarak salvage yaparım. Salvage yapan arkadaşlardan da uygun fiyata ellerindeki malzemeleri de alabilirim.
Mesaj tarihi:
Abi ben oyunu yükledim trial accountu aldım. Oyuna girdim ve hani of büyüleyici muhteşem bir oyun. O kadar büyülendim ki oyundan 2 saat falan takıldım oyunda sonra sildim oyunu . Yok abi ciddi ciddi bağımlılık yapar bende böyle güzel oyun sonra hayattan olurum falan değmez yani.
  • Yeni Oluştur...