mono Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Aramaya inandim ama sonuc cikmadi.. Soyle birseye denk geldim..2008de teaser cikartmislar falanfiskos.. Senaristleri Battlestar Galactica ekibi imismis wiki'ye gore..asmosferi filmde ki gibi olacak, 4 kisi co-op multi destekleyecekmis...Versus muhabbetinden gına gelmisti, bakalim iptal falan olmazda insallah soyle guzel horror co-op fps cikar..HUD falanda pek kısıtlı gozukuyor..yürü be gearbox kocum benim..nomnomnom http://www.gearboxsoftware.com/games/aliens/ ps...sssSSSeeeGGhhAAAAhhh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 predatorsız alien oyunu görmek torunlarıma nasip olacak sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 marine ne ya ripley olalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 look'nto mah aeeeyy bilemedim ki ümitlensek mi unutsak mi, herhalde baska bahara kalir hehe..deadspace gerilimini yakalasa yeter bana. Prequel filminimi bekliyorlar acep kiim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 o taramalı tüfeğin sesini duyunca içim kıpır kıpır oluyor arkadaş. taramalı dedim de pardon, pulse rifle. bekliyoruz bakalım çıkcak mı diye, avp3 yerine bunu çıkarsalardı keşke. bu arada eski bir alien trilogy oyunu vardı, çok kastırıyordu bizi o yıllarda... http://www.youtube.com/watch?v=WxtOAuFlmuw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ehueh hatirladim o oyunu, arkadasta oynuyorduk ateri seanslari.. valla abiler o silahi sesi haric yapmis, alıp duvara asmak lazim geyik+şelale desenli kilimin üstüne B)- sesi i ih ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar