Seele Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 cisis kiraysis. gün gectikce büyüyorlar mi http://www.youtube.com/watch?v=c7rB6sxrQc0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 gulmek zor meme var ilgi toplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 gülücüğe odaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 meme>beyin/eğitim/kariyer/etc.etc.etc. çok daha faydalı bişi. hayat kurtarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Oha bildiğin büyümüşler. Korkuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 dasaaa said: meme>beyin/eğitim/kariyer/etc.etc.etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ben kız olsam ne olursa olsun, hangi sektörde olursam olayım, hatta PM olsam dahi memeye abanırım.. bitkisel ilaçlar falan var.. yüklenin kızlar! bu sistemde başarı garanti! (tu) hayır şunu anlamıyorum, lise yıllarında dersanelerde -çoğu evinin kadını olacak olsa dahi- inekleyen, üniversitelerde "aa ben de hiç çalışmadım biliyor musun!" dedikten sonra 90alınca ağlayan, iş yerlerinde milletin ayağını kaydırsın diye 1001dümen çeken hırslı, azimli, saldırgan kadınlarımız ne oluyorda olay günde 2tablet kullanmaya gelince yan çiziyorlar? nerede kaldı başarı peşinde koşma, nerede kaldı azim ve irade? zangoçoğulları savaşında cephede ok atmış, siperde cephane taşımış kadınımızın bu kadar küçük memeli olması ayıptır!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bebeğin olayım emzir beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 köpeen oliim easdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar