Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neodymium Mıknatıs

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Telefonu bozmasın diye zoomlayarak çektim sdf

Olm lan 20 cm'den daha uzak mesafeden kapıyorlar. O 4 taneyi tek tek ayırmak ölüm gibi lan. Hele bi demire bişeye yapıştı mı var ya aboov..

Camın önünde proje ile ilgili malzemeler duruyordu. Baktım en güvenli yer orası elektronik cihazlardan uzak, lan oraya koymamla büyün metalleti toplaması bir oldu sdf

Sosyal ağlarda paylaş

said:
MAYIS 28TH, 2010 TARIH 20:14
mıktanısların bu kadar güçlü olmalarının aslında neleri başaracağınıda ortaya koyuyor yani bir çarkı kendi kendine çevirme olasılığı olduğu için neden mazotsuz bir jenerötürüde çalıştırmasın kesintisiz güç kaynağı neden bugüne kadar yapılamıyor?yoksa bazı emperyalistlerin icatçıları susturuyormu aklıma geliyor hep..
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

said:
mıktanısların bu kadar güçlü olmalarının aslında neleri başaracağınıda ortaya koyuyor yani bir çarkı kendi kendine çevirme olasılığı olduğu için neden mazotsuz bir jenerötürüde çalıştırmasın kesintisiz güç kaynağı neden bugüne kadar yapılamıyor?yoksa bazı emperyalistlerin icatçıları susturuyormu aklıma geliyor hep..

AHAHAHAHAH
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

barnacle said:

said:

AHAHAHAHAH

yapıldı yalnız bu

emperyalist kısmına ben de güldüm tabi
Sosyal ağlarda paylaş

HolyRaider said:

Ardeth said:

barnacle said:

said:

AHAHAHAHAH

yapıldı yalnız bu

emperyalist kısmına ben de güldüm tabi

yapıldı yanlız bu demekle olmuyor bu işler koy görelim. ama en az bir sürtünme olan sistemde bile her zaman dışardan enerji koymak zorundasın kendi kendine çalışamaz. Çoğu zaman bir araca sürekli dışardan enerji vermenin gereği bu tarz disipatif kuvvetlerin ısıya dönüşürdüğü enerjiyi geri sisteme sokmak. dolayısıyla kendi kendine çalışan kesintisiz güç kaynağı klasik fizik dahilinde mümkün değil. Manyetizma ile çalışan motorlar var evet (hatta bir çok motor) ama orda dışardan akım veriyorsun sisteme. daha da detaya girersek zaman simetrisi olan her sistemde enerji korunur (bu matematiksel olarak gösterilebilen bir teorem). Klasik fizikte karşılaştığın herşeyde muhtemelen zaman simetrisi var, quantum, relativite gibi daha başka alanlara doğru gittikçe ancak bunu sorgulamak mantıklı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...