Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Ece Göztepe, "Anayasal Eşitlik İlkesi Açısından Evlilikte Kadınların Soyadı?", Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dergisi, Sayı: 2, Cilt: 54, 1999, s.101-131. Ben bulamadım. Okulunuzun kütüphanesinde taranmış durumda varsa ulaştırabilir misiniz bana bir kopyasını? Siyasal Bilgiler Fakültesi'ne gidip arayacağım yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 siyasal'ın dergiler sitesinde bile yok o sayı, üni dışında bulman zor gibi. Baktım ben ama bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 konu dışı olarak birşey soracağım. evlenen kadınların soyadlarının eskisi gibi durmasını, kocalarının soyadını almamasını mı savunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar