Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 El-barto kuvvetle muhtemel C# ile yazip obj-c ye interpret/compile eden bir arayuz kullaniyor. Kurcalamistim vakti zamaninda, arayuzler parali bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Evet gladmirin dediği gibi mono libraryleri(tabi .net libraryleri oluyo bunlar da) kullanan bi oyun motoruyla yazıyorum kodu. Win, mac, web ve iphone için build edebiliyor. Hatta ayrı lisans olarak android, ps3, xbox ve wii içinde build ediyor ama onlarla uraşmadım daha. Bakmak isteyenler için indie lisansı beleş pro lisanslar ve iphone lisanları paralı: http://unity3d.com/ edit: eskiden ayrıydı programları hatta şimdi birleştirdiler tek arayüz olarak. Baya klas oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 C- bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 unity obj-c'ye çevirmiyor, dediğim gibi native code'a çeviriyor direkt. o da zaten mono'dan gelen bir özellik aslında.. ama unity bazı avantajlar sağlıyor yine de sanırım.. Penthesilea said: ... objective c denilen gudubetten de uzak dur gudubet olması, uzak durmak için yeterli bir sebep değil. platformun karlılık oranı yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Ya native codemu tam bilmiyorum da, xcode'dan build ediliyo direkt olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 mingw nin de compilerı var objc için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 C# dan basla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Böyle karamsar konuşmayın ya :( İngilizcen var mı? Yoksa burdakiler ktaien olmaz diyorlar. Bende Java öğrencektim önce ingilizce dediler onunla uraşıorum mesela şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 brainfuck yada lolcode tavsiye ederim. said: HAI CAN HAS STDIO? PLZ OPEN FILE "LOLCATS.TXT"? AWSUM THX VISIBLE FILE O NOES INVISIBLE "ERROR!" KTHXBYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayta Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Arkadaslat yeterli seviyede ingilizcem var benim. yalnız ben daha once hiç programlama derslerı gormedım ama ogrenmık ıstıyorum. bayagı bir arastırdım. ıncelıkle c c++ c# and java ogrenmek ıstıyorum. bunları ogrenmem benım ne kadar suremı olarım. bırde ben computational physics sececegım. oradada c matlab latex gibi programlamalar gorucem.+ ben tek basıma bu programların hangılerını ogrenebılırım. onerebılecegınız kıtap yaza web de tutoriallar varmı? 1.sınıf ogrencısıyım. 3. sınafa kadar beklemelımıyım yoksa kendım bırseyler yapmalımıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 önceden kendin de ilgilenirsen faydalı olur tabi senin için. öğrenmem ne kadar zaman alır sorusuna cevap vermek zor, öğrenmekten kastın hello world yazmaksa 2 güne öğrenirsin, biten bi süreç değil bu sürekli ilgilenmen lazım. 3. sınıfa kadar bak işte bakabildiğin kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 syntaxi öğrenmek 2 hafta dili öğrenmek 1 ay alogaritma öğrenmek 1 ay dili ezberlemek 3 ay( ha niye ezberlemek isteyesin bu kadar kitap ve google varken, millete hava mı atıcan ) zaten alogaritma dediğin şey ortak bir konu olduğu için ilk öğreniceğin dil 2 ay 2 hafta sonraki diller 1 ay 2 hafta sürecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 inadıma mı yazdın abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 yok usta bende bu kadar sürdü ondan yazdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ben hala recursive algoritmalarda siciom yaf, kafa almadi mi almiyor, ne pis bisiysin recursive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 hayta said: Arkadaslat yeterli seviyede ingilizcem var benim. yalnız ben daha once hiç programlama derslerı gormedım ama ogrenmık ıstıyorum. bayagı bir arastırdım. ıncelıkle c c++ c# and java ogrenmek ıstıyorum. bunları ogrenmem benım ne kadar suremı olarım. bırde ben computational physics sececegım. oradada c matlab latex gibi programlamalar gorucem.+ ben tek basıma bu programların hangılerını ogrenebılırım. onerebılecegınız kıtap yaza web de tutoriallar varmı? 1.sınıf ogrencısıyım. 3. sınafa kadar beklemelımıyım yoksa kendım bırseyler yapmalımıyım. Ogrenme süren tamamen sana baglı,azmine,kullandıgın kaynaklara/hocaya. C den sonra c++ a gectiginde ilk işin OOP nin ne oldugunu anlamaya caliş bence,hatta ingilizcen cok iyi degilse OOP hakkında türkce kaynakları oku,OOP yi kavrayamadan c++ e gectiginde ve biraz ilerlediginde hersey birbirine karışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 2 sene biraz abarti olmus. iki senede zaten cok iyi seviyeye gelirsin. C ile basla programlanin mantigini ögren. Ardindan OOP derim. sonra c# yada java bir cok isini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Seele said: 2 sene biraz abarti olmus. iki senede zaten cok iyi seviyeye gelirsin. C ile basla programlanin mantigini ögren. Ardindan OOP derim. sonra c# yada java bir cok isini görür. muhafsız kardeş artık forumda diledigince yazı yazabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Ya arkadaşalr şu ingilizceyi öğrenirken türkçe çevrilmişbir Java başlangıç kitabına hafiften başlasam çok mu kötü olur? En azından ingilizce öğrenirken onada hafiften başlamış olurum diye düşünüyorum. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 başla.c# ile ilgili bi dolu türkçe kaynak var eminim java ile ilgilide vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Abi işte bazı kaynaklar yanlış çevrilmiş falan deniyor. O yüzden rastgele almak istemiyorum. Bildiğiniz sağlam bir kitap yok mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 deitel'in kitaplarini kullanaiblirsin. javasinin da turkcesi var sanirim. ama cevirisi nasildir bilemeyecegim malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar