Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 abi yemek tarifi sapsa ne olur sapmasa ne olur heuheuheuhe[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!! 1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens) [b]Vampire Prince Terrordar - Level 30 AngeL Arena
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 başka bölüm açılmasın sırf bu aşk thradleri için AMA Bir pati daha baloncukalrı dururken gelipte ilk meseja olark "aaşııığıım ueeaaaaaayn" türü bi msj atarsa FAKE dir bu bu kadar,bunu anlamayan APTALDIR bu kadar. bu fake konualra msj atmyın kardeşim,bu kadar,bu insanlar ilgi çekmek için yada fake acc le(2side iğrenç durumlar 2.siede iğrenç) acar bu threaleri,başka hiçbir nedeni yok. Bende açtım aşk meşk knosu açtım evet,hiç te yanlış deel,açıalibnlr paylaşmak ,stersin ama fake olamdıı aten belliydi,yoo inanmıyorum fake derseniz şahimdimde var pati içinde çok nüfuzlu bazı userlarımız.böle fake konular fake nickler rezillik,hayvanlık,şımarıklık. knıyoum hepsini,kını kını.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Evet banada gına getiren 2 şeyden biri bu.. Aşığım utangacım dershanede kız gördüm.. diğeri bi topic açılır 2. msg bunun yeri burası değil.. Konu dışı nın kapsamadığı konu varmıdır acep?[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Medic Medic adam sinir krizi geçiriyor ayrıca sonuna kadarda haklı Dogmeat[signature][hline]Lil'Alur for Shar
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Garbage a gitsin bütün aşk konuları. Garbage konudışında görmek istemediğimiz saçma sapan topiclerin yeri değil mi. Aşk topicleri de geldikleri hızla gitsinler. Ve hatta taşındı ibaresi öyle ayarlansın başlığa bişey yazıldığında eski bölümünde uplanmasın[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ahah nedir bu sinir böyle.. hatta aşık olan userları direk banlayalım yada saplar ve aşıklar olarak community'i ikiye bölelim..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: mexinth, 27 Ağustos 2004 13:56 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar, patiseverler, bayanlar baylar ve diğerleri, Son günlerde ne zaman konudışına girsem en az 3 tane aşığım ama beceriksizim, utangaçım, şuyum buyum tarzında sürekli başlıklar açılıyor. Tamam burası aile gibi ama sürekli sürekli aşk hakkında yardım istenmeside sıkmaya başladı bir nebze. Burada yapılan tek yardım sığınmaya çalışan yanlız kalplere sağlanan destek veya ego tatmini, kimseninde burda taktik alıpta kız/erkek götürdüğünü sanmıyorum. Eskiden bir Justin vardı, ortada gezmez, herkese şiir yazdırmıştı, severim kendisini iyi patidir. İlk o çıkarmıştı zaten başımıza bu aşk olaylarını, sonra gerisi geldi. Ciddi ciddi bu işler ayrı başlık açılmasını talep edeceğim. İş zıvanadan çıktı çünkü. Bilgi paylaşmak istiyorum ben bilgiii tamamen katılıyorum ayrı bir başlıkda toplanmasına da katılıyorum. Ben bu konudışı ve garbegeda saçma sapan, komik şeyler görmek istiyorum banane başkaları aşık olmuş da mır mır mış banane ya[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 genel olarak bir okudum bugün başlığı, bazı patiler inatla bizi anlayışsız olarak düşünmüş. Anlayış meselesi değil bu sürekli sürekli açılması artık dürüstlük konusunda soru işaretleri getiriyor insanın kafasında. Her platonik buradan başlık açıp yardım istese tamamdır yani. Ayrıca rahatlamak istiyorsan arkadaşlarına açıl kardeşim, forumlara aşk başlığı açmakla kim sevdiğini elde etmiş tısk tısk tısk[signature][hline]sonunda yeniledim.
Öne çıkan mesajlar