batuhan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Merhaba takip ettiğim kadariyla böyle bi olay basladi.Ttnet kullanicisiyim su anda fakat her operatorden ariyorlar superonline,biri,koçnet fln.Değiştiren varmi yada bu diğer operatorlerden memnun olanlar varmi fikiriniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 aynı altyapı oldugu için en ucuz olanı seçebilirsin smile adsl kullanmıştım 1 sene bi sorun yaşamadım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Smile iptal ettirirken çıldırtıyormuş, çok isyan eden var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 smile ve superonline iptalde ağlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Fistan said: aynı altyapı oldugu için en ucuz olanı seçebilirsin smile adsl kullanmıştım 1 sene bi sorun yaşamadım mesela nayır süperonline hat çekim çalışmalarına başladı cogu yerde saglam hızda dandik bir call centerla hizmet veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 superonline'ın sitelere verdiği fiber internet olayı var ben bağlattım 10 mbit sınırsız 49 lira. Ayda 1-2 saat sorun yaşıyorumdur en fazla ve en can alıcı özelliğide Steam'den 1.5 mb ile download yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 trainspotting23 said: superonline'ın sitelere verdiği fiber internet olayı var ben bağlattım 10 mbit sınırsız 49 lira. Ayda 1-2 saat sorun yaşıyorumdur en fazla ve en can alıcı özelliğide Steam'den 1.5 mb ile download yapıyorum.hangi ülkeden çekiyorsun steam'de? ben 700ü geçemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar