Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Warlock


maxrep

Öne çıkan mesajlar

Exp. ile hangi talent daha uygun olur ?

Afflication da aoe de seed of corruption iyidi fakat dot larımızın tick leri baya azaldı. soulswap iyi iş görüyor fakat diğer class lar abartı bufflı bize göre. Destruction da exp. önceki kadar iş görmüyor gibi. Demon hakkında pek bir şey bilmiyorum fakat aoe de iyi iş görüyor. Demon hakkında bilgi veren biri olabilirmi ? veya sizler şu anda hangi talenti ve neden kullanıyorsunuz ?

Teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SoulCube said:

felsteed diye bi öküz peti var lockların
onu salıyolar sonra facebookta dolaşıyolar bildiğim kadarıyla levellarken.


hee atı salıyosun eze eze ilerliyo.
felguard falan demek istedin heralde.

lvl 60 lar civarında demo lock levelliyorum hand of guldan ve soulfire dan başka bişey atmıyorm anca 3. falan olabiliyorum.dot falan atınca tanka bile geçiliyorum.diğer classlar biçerdöver gibi mobları kestikleri için dotlardan adam gibi verim alamıyorum.64 de inc gelmeden adam gibi demo rotation yapabilmek zor.

varmı başka önerisi olan? destro denemedim mesela. nasıldır güzelmidir pve de?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben levellarken incinerate gelene kadar demonology, sonrasinda 85e kadar destruction oynadım ve oldukça memnundum. Dungeonlarda genelde 1. veya 2. oluyordum heirloomsuz sagdan soldan topladığımı gearımla.

85 olunca affliction deniyim dedim, tankla nerdeyse aynı dpsi yapiyordum gayet güzel rotation oturtmama rağmen. Normalde şu anki pve affliction buildde destruction talentlerinden improved soul fire gerekli diye bahsediliyor. 3 tane dot, arada dotlarin daha fazla ticklesin diye atman gereken haunt, shadowbolt derken bi de soulfire buffını düşürmemek girince durum bayaa saçma haller aldı diye afflictionı salıp destructiona geri döndüm.

Şu an memnunum genel olarak durumdan ama hala benimle aynı gearli shadowpriest veya mage(fire, arcane farketmiyor) yine de beni geçiyor. Frost DKlari, Survival Hunterlari ne biliyim, assasination roguelari falan saymiyorum bile. Gear olarak optimal bir setup oluşturamadım sanırım ondan da kaynaklaniyor biraz ama yine de aradaki fark az da değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...