SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Ha sizin tüfek askeri tüfek e girişsek onu da yaparız biz, silah sanayisi iyi genel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 tüfek??? muahauhauhauahuahuahuah yahu düzgün bir çalışmanın yapılmamış olmasının sebepleri bellidir. uçak diyince de siz doğrudan f35 düşünüyorsunuz zaten.. ha sizin gibilere kalırsa 100sene sonra dahi bizimkiler bişi yapamazlar. sanki teknoloji aradaki farkı kapatmanızı bekleyecek. hatta yapılamaz dediğiniz o uçak ve benzeri şeyleri yapmak bile atla deve değil. ufaktan yapıcaksın işte 3senede 1eğitim uçağı yapabilirsen bile başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Ülkemizde üniversite & sanayii işbirliği gibi bir durum olmadığı için, daha doğrusu bilimimiz makale kopyalamadan öteye geçemediği için bu işler biraz zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ulen benimde rc araba yapma procem vardı kafada, rc uçak yapıleybıl bişi mi ki acep bak merak ettim şimdi. o diil o kadar uğraşıcan 2 metre uçup çakılacak biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 getirin hezarfeni da vinciyi bana ayrodinamiki örencem ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 dasaaa gülme yea tüfek denince otomatik skb tüfek geliyo benim aklıma zıhızıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 olm sana gülmedim ki.. sana sonra hobi olarak gülerim. tüfek bile yapamaz diyenler mi ne vardı.. onlara gülmüşümdür.. yollamayı unuttum ben onu.. sonra yollayana kadar yazıyı zaman geçti. sana denk gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 tütütütüttütütütü çift deagllı tomahawk yapalım biz taramalıya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ha iyi ahahaha SKB DİYODUK sdf Biz yapıyoruz di mi abi tüfek, yani tüfekten kastınız ne olm. Askeri şey mi. Genel olarak dedim silah sanayii gelişmiş diye biliyorum ben bu ülkede. Konyada falan çatır çatır üretim var. Biz bişeyleri yapamadıysak "biz yapamayız" ci kafa yüzünden yapamadık. Nükleer santral diyosun onu bile "patlatır bizimkiler ehüehe" diyen çıkıyor. Ekonomik durumlar da bütçe ayırmaya el vermemiştir tabi ama önce biz yapamayızcıları dövmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Pardon alakasız olcakta koymadan edemicem içimde kalcak Türkler yapamaz diyince aklıma geldi http://www.youtube.com/watch?v=28xTAXgDB4E :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 yalnız orada mütiş mimari yetenegimiz on plana cıkıyor =) hiçbişi olmuo nan binaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Pipet said: devrim arabalarına dönmesin de savaş uçağı yaparız ama roketsiz olur cCc .ünkü 2023de lazerler vardır artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Suark said: yalnız orada mütiş mimari yetenegimiz on plana cıkıyor =) hiçbişi olmuo nan binaya mimar çiziyor olm sadece.. mimari yeteneği öle yuvarlarsan origami oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 alman yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 forgiver said: silah yapıyoruz, hk-417 c/p abi onun bile hepsini biz yapmıyoruz bildiğim kadarıylaki, bizim dğeil yanı lisansını alıp yaptığımız bi alet. he zaten öle aman amanmiktarlarda bile üretmiyoruz. ak-47 lisansı alıp üretmekten pek farkı yok yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 dasaaa said: olm sana gülmedim ki.. sana sonra hobi olarak gülerim. tüfek bile yapamaz diyenler mi ne vardı.. onlara gülmüşümdür.. yollamayı unuttum ben onu.. sonra yollayana kadar yazıyı zaman geçti. sana denk gelmiş e yapılmıyo işte, yapılıyosa yapılıyo de. mevzu ordu güclensin ise, ucaktan öcne tüfek yapsınlar diyorum. cokda mantıklı bişi sölüyorum, 30-40 senelik ateş edip etmiyceği belli olmıyan tüfeklerle geziyolar. komik yanı. yok mevzu memelekeyin üretim kapasitesi artsın, teknolojiye yetişsin ise, savaş ucağı değil yolcu ucağı yapılsın önce. araba yapılsın tren yapılsın, eğitim ucağı yapılsın. hiç biri yapılmıyoki. hayır sanki, yolcu ucağı yapınca savaş ucağına bonus almıycak mügendis beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 hacım yolcu uçağı ne yaw.. kim bismillah ona para yatırır ki? çok salakça bi karar olur. eğitim uçağı yaparsın önce, küçük özel jetler yaparsın sonra. sonra varsa gücün yangın uçağı vs yaparsın. tüm dünyada sırası budur yani. bunları yaparken daha da paran varsa önce küçük, salak görünümlü helikopterler yaparsın. gücün yeterse silah falan taşımayan, sadece insan naklinde kullanılabilecek, dolmuştan bozma helikopterler yaparsın. ilk adımda kimse oturup da büyük bi projeye girmez. ne gücün yeter, ne de bilgin. silah olayı ise tamamen türk zihniyetinin bok yemesi. bilirsiniz ihaleler, kayırmalar vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 İnsansız uçakla bu işe girişelim bence. daha kolay görünüyo sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 vestel yapıyordu bi tane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 hepsini okumadım da aselsan'da isi bilen muhendislerin yasamasına pek izin verilmiyor. o yuzden, evet yapamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 nüfus çok hacı, melee dalarız bizde, 10.000 halk birleşip bi tankı ters çevirse.. 7500 tane tank eder düşman falan kalmaz. hoş gerçi rusyada 300k tank vardı sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 yarısı şişme onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Pipet said: devrim arabalarına dönmesin de Dönse iyi ama bu sefer yolda değil havada kalır. Parçalanmayacağını da garanti edemem =)) Sanayiden dökme olacağını düşünürsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar