dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 doğrudur! bizim arkadaş gördü! şahitleri var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 menemen sogansiz olmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 menemen bibersizde olmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 binahleynnnn menemen yumurtasiz hec olmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 yumurtasız menemen yapan çete çökertildi. yaptıkları sahte menemen'i melemen olarak piyasaya sürmeye hazırlanan çeteye polis operasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 menemen çok acınası bir yemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 bide cilbir denen bisi var alisamadim hala gerci en son 7 sene once fln yemistim o zamanlari bile hatirlamiyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 menemen kisi basina 3 yumurta dusecek sekilde yapilmali bide celik tavada yapilmalidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 http://2.bp.blogspot.com/_jTfALaFLxDk/Sa1t3YupXrI/AAAAAAAADO8/0GVO1ppp2KQ/s400/DSC00159.JPG olay budr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 site çok pahalı, menüyü kucultup ufak tepsilerde 2 3 kişilik hale getirip 20 30 lira fiyat çektik mi goldun fikri şahane tutar. hatta tek kişilik ponsiyonda yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 tobe estagfurullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 reyou said: bide cilbir denen bisi var alisamadim hala gerci en son 7 sene once fln yemistim o zamanlari bile hatirlamiyom :D bi iki ay önce sabaha karşı çılbır yapıverdiydim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 bi tuto alalım ya senden tuto başlıgında açmayım şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 çılbır için mi? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 dasaaa said: yumurtasız menemen yapan çete çökertildi. yaptıkları sahte menemen'i melemen olarak piyasaya sürmeye hazırlanan çeteye polis operasyonu. AHAAHHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 "Abiler" diye aç tükanı, etli pilav lan bu bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Flassh said: site çok pahalı, menüyü kucultup ufak tepsilerde 2 3 kişilik hale getirip 20 30 lira fiyat çektik mi goldun fikri şahane tutar. hatta tek kişilik ponsiyonda yaparız. tutmaz ya. dükkanı açtığımın ilk cuması beni namazda görmeyince müşterinin ayağı kesilir dükkandan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 adam gibi bişey yapın, tas kebabı yapın arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 cağ kebabı daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 açsaydınız kayyum atarlardı başınıza ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar