sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Abi hayatımda wowda en çok güldüğün an oldu, allah razı olsun kim düşündüyse. Gecenin 3'ünde baymış bir şekilde quest yaparken içeri bir anda panik halinde HIDE YO VIVES diye bağırarak bir goblinin girmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 adamın aktif skilli 15i geçmiyor ben barlara sıgamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 levellıyoruz daha ya çok titiz rotation bile kasmıyorum dungeonlarda, heroice başlayınca biraz daha artar..bi de paladin faceroll abi zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 mage iken çok tuş kullanıyorum zannediyodum druid'de shapeshift barları(ayı kedi skilleri vs) hariç 3 bar yetmiyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 kafandaki ne olm? sıkma mı? gözleme mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 O goblinin rituel sonunda i said nine idols, NINE NINE NINE NINE diye yardırması çok epic. fena gülmüştüm ahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 aras abi quest yapıyorum, spell var bi kampa sızmak için transform oluyosun falan. yoksa normalde arkadan görünüşüm şöyle, İLGİNİ ÇEKTİ Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Masquerade said: O goblinin rituel sonunda i said nine idols, NINE NINE NINE NINE diye yardırması çok epic. fena gülmüştüm ahahha. NINE NINE NINE derken de yere vuruyo böyle... evet abi adamlar goblinlere hakettikleri değeri vermişler resmen ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ve ordaki hindi gobbles da; `Gobbles, the level 83 turkey is a reference to Joesph Goebbels, the Reich Minister of Propaganda under Hitler in WWII. Oh blizzard, you love your nazi humor.` ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 abiiiiiiii doğru lan, çok mantıklı hahahah. asıl harisson jones nasıl abi? bir anda ortaya çıkmalar iple sallanmalar kahramanlıklar maceralar hahahah. adamlar gerçekten çok iyi yapmışlar uldum'u, bu kadar keyifle kastığımı hatırlamıyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 abi o goblinin en son balonla bir yükseliş sahnesi var elinde rocket launcherla ahahahahah uldum gerçekten efsanevi bir yer olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar