Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satmalık Elektronik Ürün

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

ya başlığın kalitesizliğinin kusuruna bakılmasın, bu saatte aklıma daha iyi birşey gelmedi. Neyse konuya geçelim;

Bir arkadaş ile elimize toptan ürün satın alma ve nasıl desem, burada kendi imkanlarımızla satma fırsatı geçti. Yalnız ne satacağımıza karar vermedik. Şimdilik aklımıza olan ürünler şunlar;

- 32 GB Usb Stick
- 500GB+ 2.5" External HDD
- Yüksek kapasiteli SSD kart

şimdilik aklımıza gelenler bunlar, tabii başlangıç olarak bunlardan bir tanesini seçebileceğiz. Direk büyük bir atılım yapmak istemiyoruz bakalım satabilecek miyiz falan diye.

Sizce bunlardan hangisine daha fazla talep olur? Toptancılık olarak değilde bireylere satış olarak düşünmenizi istiyorum. Birde öyle 5-6 adet falan değil, birkaç düzine alacağız en az yani

dp. Bunlar dışında üründe varsa aklınızda tavsiye olarak alınabilir :)
Sosyal ağlarda paylaş

SSD kart aslında benim fikrimdi, hani şuan belirli kitlelere de olsa revaçta ama ben adet bazında kolay satılabilir ve iyi kâr getirebilir diye düşünüyordum.

32GB USB stick aslında düşünüyorduk, yani normal satış fiyatlarının biraz daha altında satarak daha çok öğrenci kesimine satmayı düşünüyorduk. Sadece öğrenciler değil mesela başka işler içinde kullananlara uygun fiyattan vs.

Ama senin tavsiyenle daha önce hiç düşünmediğimiz oyuncu mouse'ı olayı aklımıza geldi Fistan asdf Cidden mantıklı bir girişim olabilir, sonuçta efil efil aranıyor bazı mouse modelleri, mesela aklımıza ilk gelen Razer marka mouselar oldu.

Bunu bir araştıralım, en çok hangisi aranıyorsa onu getirmeye çalışalım bari :)
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

burası neresi? yeni trend oldu bu, diğer bir topicde uzak doğu mutfaği malzemesi nerde bulurum şehir semt yok.sanki arubalısınız maltalısınız 100km2 lik bi ülke her yer ulaşım dahilinde. il belirt ki insanlar yardımcı olsun.

Konu Dışı
diğer konulara girmeyen, kısaca her şey ;)

sen burayı başka birşey sandın bence,
Sosyal ağlarda paylaş

olm önce oralardaaki öğrenci profilini çıkartman lazım. malum fakir köpek hepsi asdsa. yahyakaptan, topçular ve sarper semtlerine akarsın ancak. oralarda da fiber internet olan sitelere saldır bence. fiber kullanan gencolarda para olabilme ihtimali vardır. en azından kimin teknolojiye ilgi gösterdiini düşünmek gerekmez. fiber kullanan adam teknolojiyle alakalıdır büyük ölçüde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...