Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ya başlığın kalitesizliğinin kusuruna bakılmasın, bu saatte aklıma daha iyi birşey gelmedi. Neyse konuya geçelim; Bir arkadaş ile elimize toptan ürün satın alma ve nasıl desem, burada kendi imkanlarımızla satma fırsatı geçti. Yalnız ne satacağımıza karar vermedik. Şimdilik aklımıza olan ürünler şunlar; - 32 GB Usb Stick - 500GB+ 2.5" External HDD - Yüksek kapasiteli SSD kart şimdilik aklımıza gelenler bunlar, tabii başlangıç olarak bunlardan bir tanesini seçebileceğiz. Direk büyük bir atılım yapmak istemiyoruz bakalım satabilecek miyiz falan diye. Sizce bunlardan hangisine daha fazla talep olur? Toptancılık olarak değilde bireylere satış olarak düşünmenizi istiyorum. Birde öyle 5-6 adet falan değil, birkaç düzine alacağız en az yani dp. Bunlar dışında üründe varsa aklınızda tavsiye olarak alınabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ilk ikisinde bi ivme yakalayamazsınız 3. sü de pahalı, cok satmanız zaman alır oyuncu mouse'u falan satın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 SSD kart aslında benim fikrimdi, hani şuan belirli kitlelere de olsa revaçta ama ben adet bazında kolay satılabilir ve iyi kâr getirebilir diye düşünüyordum. 32GB USB stick aslında düşünüyorduk, yani normal satış fiyatlarının biraz daha altında satarak daha çok öğrenci kesimine satmayı düşünüyorduk. Sadece öğrenciler değil mesela başka işler içinde kullananlara uygun fiyattan vs. Ama senin tavsiyenle daha önce hiç düşünmediğimiz oyuncu mouse'ı olayı aklımıza geldi Fistan asdf Cidden mantıklı bir girişim olabilir, sonuçta efil efil aranıyor bazı mouse modelleri, mesela aklımıza ilk gelen Razer marka mouselar oldu. Bunu bir araştıralım, en çok hangisi aranıyorsa onu getirmeye çalışalım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ben sana söyliyim direk yatırımı ocak ayı gibi Cyborg RAT 9 mouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Yeni çıkan elektronik ürünlerden getirirseniz kapış kapış gider. Mesela iPod Touch 4 getirin bol bol. Her keseye hitap eder uçuk fiyatları yok. Alıcısı da çok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 burası neresi? yeni trend oldu bu, diğer bir topicde uzak doğu mutfaği malzemesi nerde bulurum şehir semt yok.sanki arubalısınız maltalısınız 100km2 lik bi ülke her yer ulaşım dahilinde. il belirt ki insanlar yardımcı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 uzak dogu mutfaklinin nerde oldugunu biliyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 sen bilince tüm forum bilmiş sayıldı anladım.almanya hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 sen bilmesen de olurmus demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Glatheros said: sen bilince tüm forum bilmiş sayıldı anladım.almanya hesabı. ahahah (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 konunun sonu zaten kokorec, mumbar olmus, kore mutfagina yeni tatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Glatheros said: burası neresi? yeni trend oldu bu, diğer bir topicde uzak doğu mutfaği malzemesi nerde bulurum şehir semt yok.sanki arubalısınız maltalısınız 100km2 lik bi ülke her yer ulaşım dahilinde. il belirt ki insanlar yardımcı olsun. Konu Dışı diğer konulara girmeyen, kısaca her şey ;) sen burayı başka birşey sandın bence, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 olm önce oralardaaki öğrenci profilini çıkartman lazım. malum fakir köpek hepsi asdsa. yahyakaptan, topçular ve sarper semtlerine akarsın ancak. oralarda da fiber internet olan sitelere saldır bence. fiber kullanan gencolarda para olabilme ihtimali vardır. en azından kimin teknolojiye ilgi gösterdiini düşünmek gerekmez. fiber kullanan adam teknolojiyle alakalıdır büyük ölçüde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 maliyenin telefonu kaçtı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar