Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Arkadaşlar açacak başlık bulamadım buraya sarıyım dedim. bana lazım olan şey şudur ki; bana dosya açma komutu lazım bulamıyorum. bir dosyaya çift tıkladığımda açmıyor arıyor bu gerizekalı şey. anca sağ tıklayıp aç yazarsam oluyor. klasör seçeneklerinde varsayılan olarak aç- open var ama işte bilgisayarlar da salak olabiliyormuş...[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hmm o hatalar genellikle restart atınca geçer ama denetim masası (control panel) ordan fare(mouse) dan görebilirsin işini o konuda[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ardeth restart ile olmuyor uzun zamandır bu problem var ve fare seçeneklerine baktım şimdi bununla ilgili pek bir seçenek yok. Bone ımm şöyle bir şey istedim xp kullanıyorsan -98'de var mı bilmiyorum- klasör seçeneklerinde dosya türlerinden dosya klasörünü seçip gelişmişe tıklıyorsun orda aşağıda bir liste olacak find, open vs.. bende open seçeneği yok-muş şimdi gördüm- onu eklemek için komut istiyor. ne tür bir komut olduğunu malesef bilemiyorum[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 98 de var öyle seçenek.. ama şimdi neredeydi tam hatırlayamıyorum... Xp kullandığımdan unutmuşum dosya seçeneklerini falan... Wİndows 98 de bir yere giriyosun dosya ayarları yapılan.. oradan web biçimi diye bi seçenek var onu seçip onun özelliklerinden diğer ayarları değiştirebilirisin. ayrıca oradaki tüm ayarları oynamana izin var... büyük ihtimal oradadı.. ama nasıl giriliyodu oraya hatırlamıyom.. ayarlardan, görev çubuğu ve başlat menüsü falan olabilir ya da klasör seçeneklerinden girebiliyidun sanırım...[signature][hline]Yaşasın Bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 edit: değiştiriyorum, sorunun başkaymış :) advanced/gelişmişe girdikten sonra soldan new/yeni diyip üstteki kutuya open, alttakine de hangi programla açmak istiyorsan onun bilgisayardaki tam yerini yazıyorsun,örnek: "E:Program FilesACD SystemsACDSee6.0ACDSee6.exe" "%1" tırnakları ve %1 i unutma. 4. boşluga programın ismi (örnekte acdsee6) 6. boşluğa da system yazıyorsun. bitiyor. [Bu mesaj Norak tarafından 25 Ağustos 2004 15:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 donanım & yazılım?[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hey bone sen o kadar madalyayı nasıl aldın? kaç senedir bu forumdasın yawe..[signature][hline]Yaşasın Bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 insanlara yardım ederek aldı. buradaki ile aynı sorun sanırım. yanlız çözümü yazmıyor orada ne yazık ki, ben çözmüştüm ancak hatırlayamıyorum, hatırlarsam yazarım.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 genelde restartla gecer ya da masaustune sag click yenile demeylede olur . uzun sure acik kalan sistemlerde oluyor . bnun disinda kalici bir durum diyorsan "ole" hatasi demektir . nasil yapilir bilmiyorum hic karsilasmadim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 aklıma şey geldi, 98'de bazen pc saçmalıyor, klavyede bir tuşa bastığımda, onu kısayol sanıp, explorerı kapatırdı, bul'u, çalıştır'ı felan açardı. restart yapınca düzelirdi. xp'de o sorunla hiç karşılaşmadım şimdiye kadar. senin dediğin sorunla da karşılaşmadım. belki spyware veya trojan olabilir ki düşük ihtimal. windowstan kaynaklı birşeyse, ya format atmak gerekli, ya da windowsun bir özelliğiyle düzeltilebilmesi lazım..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 dosyayı silmişindir manual sonra onun golgesı kalmıstır sende olmayan dosyayı acmaya calısıyorsundur,tekrardan yuklersen acacagın dosya/programı duzelır.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 arkadaşlar sizin anlamadığınız şey ben program değil klasör açamıyorum ama yapmayın eylemeyin nolur ya. öyle yani...[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 aha evet kardeşimle aynı sorunu yaşamışız ben direk Volfied e sorayım ehe[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 yaptım oldu bitti[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Söylesende bizde faidelensek?[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 a pardon denetim masasından klasör seçeneklerini buluyorsun ordan dosya türlerini açıyorsun klasör seçeneğini tıklayıp gelişmişe tıklıyorsun ordan yeni diye bir seçenek var onu tıklıyorsun karşına gelecek pencerede üstteki kutucuğa open ya da aç yazıyorsun -dilediğini yazabilirsin sorun değil- altındakine de windows klasörün hangi sürücüdeyse -genelde c'de olur- C:WINDOWSexplorer.exe yazacaksın yani bu explorer.exe uygulamasını bulacaksın sonra tamam diyeceksin o pencere kapanacak. eklediğin komuta -open ya da aç --artık ne isim verdiysen- varsayılan yap diceksin sonra derin bi ohh çekeceksin..[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya şimdi de tüm klasörler farklı pencerede açılıyor a.k hayır hayır o klasör seçeneklerinde her klasör kendi penceresinde açılsın işareti seçili değil bu çözümle gelmeyin[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bu sorunu da çözdüm cevap: bi yerlerden winxp cdsi temin edilir ve cd sürücüye takılır....[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar