zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 5972,1678 koordinatlı alanı ben Pazar Alanı yaptım . Ordaki Guard Zoneyi Kaldırıyorum Ama Yarım Saat Sonra Kendiliğinden Geri Geliyor Bunu Nasıl Engelliyebilirim[hline]Ultima Bir Tutkudur Bizlerde Bu Tutkunun Aracıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Nasıl kaldırıyorsun guardzone u ? Birde suraya bak yardımcı olabilir. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=44056[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 .region.guarded 0 yazıyorum[hline]Ultima Bir Tutkudur Bizlerde Bu Tutkunun Aracıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Komutla geçici kalkar. İlk restartta eski haline doner. Obur forumdan copy/paste ediyom. Yazmaya usendim artık :) .region.guarded 1 ( yada 0 ) yaparsan kalıcı olmaz server kapanınca eski haline doner.Onun yerine bulundugun region da .where komutu ile once neresi olduguna bak sonra spheremap.scp de o yere ait kodlari bul flags kısmını FLAGS=00180 yap kaydet kapat.Yalnız bunu yaparken once serveri kapat degistirip sonra aç ki gecerli olsun.Spheredefs.scp de region flags lari ile ilgili daha ayrıntılı bilgide bulabilirsin.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. [Bu mesaj jonq tarafından 13 September 2003 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Nasıl Olcak Ya Koordinatları Girdim Arattım Bulamadı[hline]Ultima Bir Tutkudur Bizlerde Bu Tutkunun Aracıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 vay bea nerdeyse bir yıl geçmiş :) . ilk açtığım topicdi kendileri :-p özlemişim keratayı :-p[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 13 Eylül 2003 16:44 Pehhh :([signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 baggio'yu görsen delirmi$ 13 Eylül 2003 13:09 tarihinde :lol:[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar